Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 20:20:21

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Υγεία arrow Νέα Γρίπη arrow Τα δύσκολα με τον ιό Η1Ν1 πέρασαν, λένε οι επιστήμονες
Τα δύσκολα με τον ιό Η1Ν1 πέρασαν, λένε οι επιστήμονες
Πηγή: Express.gr
 Τα δύσκολα πέρασαν σε ό,τι αφορά τις επιπτώσεις του ιού Η1Ν1 στην Ελλάδα, τόνισαν οι επιστήμονες, που συναντήθηκαν σήμερα για το θέμα, παρουσία εκπροσώπων του υπουργείου Υγείας.

    Η τρίτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου ήταν εκείνη με τη μεγαλύτερη θνητότητα. Φαίνεται ότι στο εξής και ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες τα νέα κρούσματα γρίπης θα μειωθούν και κατ΄ επέκταση θα συρρικνωθούν και οι επιπλοκές της.

    Έως σήμερα έχουν καταγραφεί 125 θάνατοι, ενώ 330 ασθενείς έχουν νοσηλευτεί στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Από αυτούς 110 εξακολουθούν να νοσηλεύονται στις ΜΕΘ.

    Όπως σημείωσαν οι επιστήμονες, στην Ελλάδα και τη Βρετανία έχουν καταγραφεί οι περισσότεροι θάνατοι εξαιτίας της νέας γρίπης, αναλογικά με τον πληθυσμό τής κάθε χώρας, κάτι ωστόσο που μπορεί να σχετίζεται -σύμφωνα με τους ερευνητές- με την καλύτερη καταγραφή των κρουσμάτων και στις δύο αυτές χώρες.

    Οι επιστήμονες τόνισαν, για μία ακόμη φορά, ότι ο ιός Η1Ν1 εμφανίζεται πιο επιθετικός και λοιμογόνος φέτος σε σχέση με πέρσι, καθώς -όπως είπαν- σε κάποιους ασθενείς της νέας γρίπης εμφανίζεται «ξαφνική ανεξήγητη επιδείνωση», ενώ λογικά θα περίμεναν να δουν την κατάστασή τους να βελτιώνεται.

    Σύμφωνα με την επίσημη καταγραφή, 62% όσων νοσηλεύονται, με τον ιό, σε ΜΕΘ είχαν υποκείμενο νόσημα, ενώ 38% ήταν απολύτως υγιείς, πριν προσβληθούν από τη γρίπη.
     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου