Σάββατο, 20 Απριλίου 2019, 04:32:29

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΧΡΗΣΤΙΚΑ arrow ΟΑΕΔ 2017 arrow Από 24 Ιουλίου οι αιτήσεις οικογενειακών επιδομάτων 2013 του ΟΑΕΔ
Από 24 Ιουλίου οι αιτήσεις οικογενειακών επιδομάτων 2013 του ΟΑΕΔ
Πηγή: ΑΠΕ  22/07/13-14:10

Ξεκινά την Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2013, η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων και των απαραίτητων δικαιολογητικών, στις αρμόδιες υπηρεσίες του Οργανισμού Απασχολήσεως Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), για την καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων του έτους 2013, σε δικαιούχους με τρία παιδιά και άνω. Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνει ανά κατηγορία δικαιούχων στις εξής ημερομηνίες:
- Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013 για τους δικαιούχους με τρία παιδιά και άνω.
- Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013 για τους δικαιούχους με δύο παιδιά.
- Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2013 για τους δικαιούχους με ένα παιδί.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά δικαιούχων οικογενειακού επιδόματος, που κατατίθενται μέσω εργοδότη, ΚΕΠ ή ταχυδρομείου, παραλαμβάνονται από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, ανεξαρτήτως του αριθμού παιδιών. Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του ΟΑΕΔ αναφέρει ότι για τη χορήγηση του επιδόματος μέσω των υπηρεσιών του Οργανισμού, δεν απαιτείται, πλέον, η προσκόμιση Αποσπασμάτων Ατομικών Λογαριασμών Ασφάλισης. Οι απαιτούμενες ημέρες ασφάλισης αναζητούνται ηλεκτρονικά από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, μέσω του συστήματος διασύνδεσης με το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Η καταβολή του επιδόματος θα γίνεται με πίστωση σε λογαριασμό του δικαιούχου στην Εθνική Τράπεζα. Για το λόγο αυτό είναι επιβεβλημένη η προσκόμιση του σχετικού βιβλιαρίου της τράπεζας. Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί πως το οικογενειακό επίδομα θα κατατίθεται στον λογαριασμό, μόνο εάν ο δικαιούχος εμφανίζεται ως πρώτος δικαιούχος στο βιβλιάριο της Εθνικής Τράπεζας.
Τελευταία ημερομηνία κατάθεσης αιτήσεων και απαραίτητων δικαιολογητικών για τη χορήγηση του οικογενειακού επιδόματος είναι η 31η Ιανουαρίου 2014.
Αναλυτικές πληροφορίες, σχετικά με τις προϋποθέσεις και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τα οικογενειακά επιδόματα, διατίθενται στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Οργανισμού, http:// www.oaed.gr.
     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου