Σάββατο, 20 Απριλίου 2019, 04:33:07

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΧΡΗΣΤΙΚΑ arrow ΟΑΕΔ 2017 arrow ΟΑΕΔ: Έως τις 5 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων για εγγραφές παιδιών σε βρεφονηπιακούς σταθμούς
ΟΑΕΔ: Έως τις 5 Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων για εγγραφές παιδιών σε βρεφονηπιακούς σταθμούς
Πηγή: Express.gr
 ΕΩΣ τις 5 Ιουλίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις για τις εγγραφές και επανεγγραφές παιδιών για τη σχολική περίοδο 2013-2014 στους βρεφονηπιακούς σταθμούς των δικαιούχων του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού. Συγκεκριμένα, θα γίνονται δεκτά βρέφη και νήπια από 8 μηνών έως και 4,5 ετών (προνήπια) και η φιλοξενία τους θα είναι δωρεάν.

Δικαίωμα υποβολής αιτήσεων έχουν:

α) Εργαζόμενοι µε σχέση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου που έχουν κατά το προηγούμενο της έναρξης του προγράμματος ημερολογιακό έτος 50 ημέρες στην ασφάλιση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, σύµφωνα µε τη διάταξη της παρ. 1 του άρθρ. 3 του ν. 678/1977, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει (συνεισπραττόµενη µε τις εισφορές υπέρ ΙΚΑ-ΕΤΑΜ εισφορά 0,35%).
β) 'Ανεργοι που κατά το προηγούµενο της έναρξης του προγράµµατος ηµερολογιακό έτος έχουν λάβει τακτική επιδότηση ανεργίας µε βάση τις κοινές περί ανεργίας διατάξεις του ΟΑΕ∆ διάρκειας τουλάχιστον 2 µηνών (50 ηµερήσια επιδόµατα).
γ) 'Ανεργοι εγγεγραµµένοι στο Ειδικό Μητρώο Ανέργων ΑµΕΑ του ΟΑΕ∆, όπως ορίζει η δημόσια πρόσκληση.
Προηγούνται τα τέκνα των εργαζόμενων μητέρων, με στόχο να διασφαλιστεί η ευρύτερη συμμετοχή της γυναίκας στην οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας.
Η λειτουργία των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου και λήγει την 31η Ιουλίου του επομένου έτους, επί πέντε ημέρες την εβδομάδα, δηλαδή από Δευτέρα έως Παρασκευή. Το ωράριο λειτουργίας των σταθμών αρχίζει από τις 6.45 π.μ. και τελειώνει στις 4 μ.μ.
Για να υποβάλουν αίτηση, οι γονείς-κηδεμόνες των παιδιών θα πρέπει να απευθύνονται στους κατά τόπους βρεφονηπιακούς σταθμούς, τις εργάσιμες ημέρες, από τις 9 π.μ. μέχρι 2 μ.μ.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων θα δημιουργηθούν προσωρινοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής για βρέφη από 8 μηνών έως και 17 μηνών, από 18 μηνών έως και 30 μηνών και από 31 μηνών έως την προσχολική ηλικία (προνήπια).
Οι δικαιούχοι δύνανται σε διάστημα πέντε εργάσιμων ημερών να υποβάλουν ενστάσεις στους κατά τόπους βρεφονηπιακούς παιδικούς σταθμούς.
Οι τελικοί πίνακες επιλογών θα αναρτηθούν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου.
     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου