Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, 18:45:47

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΧΡΗΣΤΙΚΑ arrow ΟΑΕΔ 2017 arrow Ευκαιρίες εργασίας για Eλληνες γιατρούς και νοσηλευτές στη Γερμανία
Ευκαιρίες εργασίας για Eλληνες γιατρούς και νοσηλευτές στη Γερμανία
Πηγή: ΑΠΕ  16/05/12-14:28

Eκδήλωση για την ενημέρωση Ελλήνων νοσηλευτών και ιατρών, καθώς και πτυχιούχων της Ιατρικής Σχολής, που επιθυμούν να εργαστούν ή να συνεχίσουν την ειδικότητά τους στη Γερμανία, οργανώνει την ερχόμενη Τρίτη 22 Μαΐου 2012, ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ), σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Απασχόλησης EURES της Ελλάδας και με την Υπηρεσία EURES της Γερμανίας. Θα παρευρεθούν οι εκπρόσωποι των νοσοκομείων Katholische Kliniken Kleve, LVR-Klinik Bedburg-Hau, Katholische Hospitalvereinigung Weser-Egge gGmbH, SLK-Kliniken Heilbronn GmbH Klinikum am Plattenwald, Universitatsklinikum Aachen (UKA), BeneVit Pflege in Hessen GmbH Haus Rosengarten, Senioren-Appartments am Isar Hochufer, που επιθυμούν να προσλάβουν Έλληνες γερμανόφωνους νοσηλευτές και ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, με σκοπό να εργαστούν ή να συνεχίσουν την ειδικότητά τους στη Γερμανία.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν παρουσιάσεις των νοσοκομείων και θα υπάρξει η δυνατότητα συνεντεύξεων, προσωπικής επικοινωνίας και παράλληλα προώθησης των βιογραφικών σημειωμάτων στους εργοδότες των νοσοκομείων. Επιπλέον, δύο σύμβουλοι EURES της Γερμανίας, θα παράσχουν γενικές πληροφορίες για θέματα που αφορούν τις συνθήκες διαβίωσης και εργασίας στη Γερμανία.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 10 το πρωί έως τις 17:30 το απόγευμα, ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και θα φιλοξενηθεί στην Αθήνα στο Ξενοδοχείο "New Hotel" (Φιλελλήνων 16 Σύνταγμα) και στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 24 Μαΐου 2012 στο Capsis Hotel (Mοναστηρίου 18).

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης βρίσκεται αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ. www.oaed.gr, στο χώρο "θέσεις εργασίας στην Ευρώπη" στο EURES www.eures.europa.eu, στο πρόγραμμα εκδηλώσεων καθώς και στη σελίδα "Eures Greece" στο facebook.
     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου