Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 03:09:36

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΧΡΗΣΤΙΚΑ arrow ΟΑΕΔ 2017 arrow ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων διάρκειας 100 ωρών
ΟΑΕΔ: Πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων διάρκειας 100 ωρών
Πηγή: Express.gr
ΤΗΝ έναρξη ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων ανέργων για τη συμμετοχή τους σε πρόγραμμα κατάρτισης διάρκειας 100 ωρών σε βασικές δεξιότητες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) ανακοίνωσε ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού. Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά τη Δευτέρα και αναμένεται να λήξει στις 25 Μαΐου. Ο συνολικός προϋπολογισμός του προγράμματος ανέρχεται σε 22 εκατ. ευρώ. Οι ωφελούμενοι θα ανέλθουν σε 18.000.

Η κατάρτιση θα υλοποιηθεί από πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ), τα οποία θα παρέχουν στους καταρτιζόμενους και τη δυνατότητα πιστοποίησης από φορείς πιστοποίησης των βασικών δεξιοτήτων στη χρήση ΤΠΕ, που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια της κατάρτισης. Δικαίωμα συμμετοχής στη δράση και εγγραφής στο Μητρώο Ωφελουμένων έχουν οι άνεργοι που είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα του ΟΑΕΔ ανεξάρτητα αν λαμβάνουν επίδομα ανεργίας ή όχι.

Σημειώνεται ότι καινοτομία του προγράμματος αποτελεί η χρήση για πρώτη φορά σε προγράμματα κατάρτισης ανέργων του υπ. Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και του ΟΑΕΔ της «επιταγής κατάρτισης», η οποία θα χορηγείται από τα ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ στους ανέργους προκειμένου να καταρτιστούν σε πιστοποιημένα ΚΕΚ της επιλογής τους, στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στην ειδική ιστοσελίδα της δράσης http://www.voucher.gov.gr, καθώς και στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ http://www.oaed.gr.
     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου