Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 14:27:15

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΧΡΗΣΤΙΚΑ arrow ΟΑΕΔ 2017 arrow Μείωση 22% και των επιδομάτων ανεργίας
Μείωση 22% και των επιδομάτων ανεργίας
Πηγή: Express.gr
ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ κατά 22% το επίδομα ανεργίας, σύμφωνα με απόφαση που υπέγραψε χθες ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης, κατόπιν πιέσεων, σύμφωνα με πληροφορίες, διευθέτησης του ζητήματος πριν από το Eurogroup. Πηγές του υπουργείου Εργασίας εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι θα υπάρξουν ειδικές ρυθμίσεις για ορισμένες κατηγορίες επιδομάτων, μετά από νέα συνάντηση των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας με την τρόικα.

Η μείωση των κατώτατων ημερομισθίων του ανειδίκευτου εργάτη αναμένεται να συμπαρασύρει και όλα τα επιδόματα που δίνει ο ΟΑΕΔ και συνδέονται, όπως τα ειδικά εποχικά επιδόματα, η ειδική παροχή μητρότητας, το ειδικό βοήθημα μετά τη λήξη της τακτικής επιδότησης ανεργίας και οι συμπληρωματικές παροχές μητρότητας, το ειδικό επίδομα σε όσους εξέτισαν ποινή στερητική της ελευθερίας, το ειδικό βοήθημα επίσχεσης ή διακοπής εργασιών και το ειδικό επίδομα μετά από την τρίμηνη παραμονή στα μητρώα των ανέργων.

Παρά τις αρχικές εξαγγελίες του υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ότι θα διασωθούν κάποια επιδόματα ή θα δημιουργηθούν δύο ταχυτήτων δικαιούχοι του επιδόματος ανεργίας, στην τελική υπουργική απόφαση κάτι τέτοιο δεν προβλέπεται. Πλέον, το βασικό επίδομα ανεργίας ανέρχεται στα 359 από 461 ευρώ. Η μείωση των επιδομάτων θα ισχύσει από τις 12 Μαρτίου.

 

 

     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου