Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 03:09:42

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΧΡΗΣΤΙΚΑ arrow ΟΑΕΔ 2017 arrow Καβάλα: Στις 9.370 ανήλθαν οι αιτήσεις των ανέργων για κάλυψη 1.500 θέσεων του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας
Καβάλα: Στις 9.370 ανήλθαν οι αιτήσεις των ανέργων για κάλυψη 1.500 θέσεων του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας
Πηγή: Express.gr

ΤΟ μέγεθος τη ανεργίας αναδεικνύει η υπερπληθώρα αιτήσεων που κατατέθηκαν από τους ενδιαφερόμενους ανέργους για την κάλυψη 1.500 θέσεων στο πλαίσιο συμμετοχής στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας  στον Νομό Καβάλας.

Συνολικά κατατέθηκαν 9.370 αιτήσεις ανέργων, ενώ ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί έως ότου παραληφθούν και οι αιτήσεις μέσω των ΕΛΤΑ. Η προθεσμία κατάθεσης αιτήσεων  για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στον Νομό Καβάλας για τους τρεις από τους τέσσερις ενδιάμεσους φορείς, την «Πνοή», την «Ενωση Καταναλωτών» και τον «Ομιλο Φίλων Περιβάλλοντος και Ακτών Νέας Καρβάλης», έληξε προχθές.

Σε εκκρεμότητα παραμένει το θέμα της παραλαβής του επικαιροποιημένου λογισμικού από το Υπουργείο Εργασίας, με το οποίο η Αναπτυξιακή Καβάλας θα προχωρήσει τη διαδικασία αξιολόγησης των αιτήσεων.

Στο μεταξύ, οι ενδιαφερόμενοι πολίτες στρέφονται τώρα και προς τον τέταρτο φορέα, το Εργατικό Κέντρο Καβάλας, το οποίο, μέσω του Ινστιτούτου Εργασίας θα διαθέσει 530 θέσεις σε τέσσερις δήμους. Η παραλαβή των αιτήσεων αναμένεται να ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα.
     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου