Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 01:41:31

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΧΡΗΣΤΙΚΑ arrow Κτηματολόγιο arrow Κτηματολόγιο: Ολοκλήρωση ενημέρωσης ομογενών
Κτηματολόγιο: Ολοκλήρωση ενημέρωσης ομογενών
 Ο δεύτερος κύκλος ενημέρωσης - εκπαίδευσης εκπροσώπων από τις μεγαλύτερες ελληνικές κοινότητες με θέμα τη νέα γενιά κτηματογραφήσεων ολοκληρώθηκε. Στελέχη των ελληνικών κοινοτήτων από το Μόντρεαλ, το Τορόντο και το Βανκούβερ παρακολούθησαν τετραήμερο σεμινάριο εκπαίδευσης στα γραφεία της εταιρίας. Ο τρίτος κύκλος ενημέρωσης των ομογενών που θα αφορά εκπροσώπους των ελληνικών κοινοτήτων της Ωκεανίας και της Αμερικής θα ολοκληρωθεί έως τις 21 Νοεμβρίου.

Σκοπός των ενημερωτικών - εκπαιδευτικών σεμιναρίων είναι η εξοικείωση στη συμπλήρωση των δηλώσεων ιδιοκτησίας, ώστε τα στελέχη να μπορούν να δίνουν αρχικές οδηγίες στα μέλη τους σχετικά με το πρόγραμμα κτηματογράφησης των 107 περιοχών που είναι σε εξέλιξη.

Παράλληλα, ενημερώνονται για τη λειτουργία του Εθνικού Κτηματολογίου, έτσι ώστε σε βάθος χρόνου να παρέχουν βασικές πληροφορίες για το έργο σε καθεστώς Λειτουργούντος Κτηματολογίου.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει αναπτύξει από την αρχή του προγράμματος κτηματογράφησης η Κτηματολόγιο Α.Ε. με το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού, πέρα από τη διοργάνωση των σεμιναρίων, η διοίκηση και στελέχη της εταιρίας συμμετέχουν με ειδική θεματική ενότητα για το Κτηματολόγιο στις Περιφερειακές Συνελεύσεις του ΣΑΕ Καναδά, της Ευρώπης, της Αυστραλίας και των ΗΠΑ, ενώ ενημερωτικό υλικό διανέμεται και στις υπόλοιπες τρεις Περιφερειακές Συνελεύσεις της Ρωσίας, της Αιγύπτου και της Χιλής.
 
     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου