Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, 19:56:19

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΧΡΗΣΤΙΚΑ arrow Κτηματολόγιο arrow Συνεργασία της Κτηματολόγιο AE με τράπεζες για εξόφληση οφειλών
Συνεργασία της Κτηματολόγιο AE με τράπεζες για εξόφληση οφειλών
Με τις μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες συνεργάζεται η εταιρία Κτηματολόγιο ΑΕ προκειμένου να είναι δυνατή η εξόφληση των οφειλών των πολιτών και μέσω εναλλακτικών τραπεζικών δικτύων.

    Ειδικότερα όπως αναφέρει ο Διευθυντής Ηλεκτρονικών Εργασιών και Εναλλακτικών Δικτύων της Εθνικής Τράπεζας κ. Δημήτρης Παυλάκης, η καταβολή των οφειλών μέσω των εναλλακτικών δικτύων βοηθάει τους πολίτες να αποφύγουν πρόσθετη ταλαιπωρία, σπαταλώντας το χρόνο τους σε ουρές ταμείων για να πραγματοποιήσουν τις πληρωμές τους.

    Η Εθνική Τράπεζα στο πλαίσιο της συνεργασίας με το Εθνικό Κτηματολόγιο, εξυπηρετεί τους πελάτες της μέσω του δικτύου ATMs αλλά και μέσω της υπηρεσίας Internet Banking. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες της τράπεζας μπορούν να κάνουν την καταβολή των οφειλών τους είτε σε ένα από 1.500 σημεία εγκατάστασης των ΑΤΜs σε όλη την Ελλάδα ή από την άνεση του σπιτιού ή της επιχείρησής τους.

    Η διαδικασία είναι απλή και πραγματοποιείται βάσει του εντύπου, που έχει εκδοθεί από το Κτηματολογικό Γραφείο ή εντύπου, που έχουν συμπληρώσει οι υπόχρεοι ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες του Κτηματολογίου.

    Το μόνο που απαιτείται να γνωρίζει ο πελάτης είναι ο κωδικός πληρωμής (20ψήφιος Κωδικός Πληρωμής 401 εφόσον το έντυπο έχει εκδοθεί από το Κτηματολογικό Γραφείο ή 14ψήφιος Κωδικός Πληρωμής 402, που έχει σχηματιστεί από τον πελάτη βάσει των οδηγιών) και το συνολικό οφειλόμενο ποσό. Εφόσον γίνει λάθος κατά την εισαγωγή των στοιχείων της συναλλαγής, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να την ακυρώσει την ίδια ημέρα που πραγματοποίησε την πληρωμή.

    Όπως επισημαίνει ο κ.Παυλάκης, οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με απόλυτη ασφάλεια καθώς η Εθνική Τράπεζα λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εξασφαλίσει ότι δεν πρόκειται να παρουσιαστεί οποιοδήποτε σχετικό πρόβλημα.

    Για την προστασία των συναλλαγών μέσω Internet Banking εκτός από τους κωδικούς αναγνώρισης του χρήστη (UserID και Password), χρησιμοποιείται ειδική συσκευή (e-Code) παραγωγής κωδικών μίας χρήσης, οι οποίοι έχουν ισχύ μόνο 32΄΄.

    Επιπλέον η τράπεζα έχει εγκαταστήσει εξελιγμένο σύστημα παρακολούθησης των συναλλαγών για την πρόληψη, την ανίχνευση και την άμεση αντιμετώπιση κρουσμάτων απατηλών συναλλαγών στα ATMs.

    Αυτή τη στιγμή μέσω των εναλλακτικών δικτύων που διαθέτει (ATMs, Internet Banking, Phone Banking) είναι δυνατή η πληρωμή λογαριασμών ΔΕΗ και σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας, πληρωμή ΦΠΑ και φόρου εισοδήματος, καταβολή ασφαλιστικών εισφορών αλλά και οφειλών προς ένα μεγάλο αριθμό εταιρειών για ασφάλιστρα, δίδακτρα κλπ.

    Οποιος το επιθυμεί μπορεί να καλέσει το τηλεφωνικό κέντρο της τράπεζας, το οποίο λειτουργεί όλο το 24ωρο, στον αριθμό 18 18 18 για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την εξόφληση των οφειλών προς το Εθνικό Κτηματολόγιο μέσω των εναλλακτικών δικτύων αλλά και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα και τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας με την Εθνική Τράπεζα.

     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου