Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 12:55:39

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΧΡΗΣΤΙΚΑ arrow Κτηματολόγιο arrow Κτηματολόγιο Α.Ε.: Ανακριβή τα δημοσιεύματα περί πολύμηνης παράτασης για υποβολή δηλώσεων ακίνητης περιουσίας
Κτηματολόγιο Α.Ε.: Ανακριβή τα δημοσιεύματα περί πολύμηνης παράτασης για υποβολή δηλώσεων ακίνητης περιουσίας
Πηγή: ΑΠΕ  04/08/08-15:51

Από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Κτηματολόγιο Α.Ε, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση : Είναι απολύτως ανακριβές ότι η Κτηματολόγιο Α.Ε έχει αποφασίσει να δώσει πολύμηνη παράταση, μέχρι τα Χριστούγεννα, στην διαδικασία υποβολής δηλώσεων ακίνητης περιουσίας στο Εθνικό Κτηματολόγιο.

Η πραγματικότητα είναι ότι η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του έργου και η συμμετοχή των πολιτών είναι ικανοποιητική για την χρονική περίοδο που διανύουμε. Σημειώνουμε ότι μέχρι την ημερομηνία ολοκλήρωσης της διαδικασίας (30 Σεπτεμβρίου 2008) μεσολαβούν ακόμα δύο μήνες και όπως συμβαίνει πάντα σ' αντίστοιχες διαδικασίες, αναμένετε ότι οι πολίτες θα προσέλθουν μαζικά να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους τον τελευταίο ενάμιση μήνα.

Η Κτηματολόγιο Α.Ε παρακολουθεί στενά την όλη διαδικασία και παρεμβαίνει όπου χρειάζεται. Ωστόσο θεωρούμε ότι το αίτημα περί παράτασης της καταληκτικής ημερομηνίας υποβολής, αυτή την ώρα μόνο την αναβλητικότητα εξυπηρετεί. Όσο για τις αναφορές περί «χάους» και «Βατερλό» μίας συγκεκριμένης εφημερίδας πραγματικά μας προκαλούν μεγάλη έκπληξη γιατί δεν έχουν καμία σχέση με την αλήθεια. Ενδεχομένως οι «ηχηροί τίτλοι» μεσούντος του καλοκαιριού να βοηθούν κυκλοφοριακά την εφημερίδα όμως αδικούν την τεράστια προσπάθεια που γίνεται για την υλοποίηση του Εθνικού Κτηματολογίου.
     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου