Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 11:35:42

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΧΡΗΣΤΙΚΑ arrow Κτηματολόγιο arrow Σε 8 περιοχές της ΒΑ Αττικής συνεχίζεται το πρόγραμμα αναρτήσεων κτηματολογικών στοιχείων
Σε 8 περιοχές της ΒΑ Αττικής συνεχίζεται το πρόγραμμα αναρτήσεων κτηματολογικών στοιχείων
Πηγή: Express.gr

Συνεχίζεται το πρόγραμμα αναρτήσεων κτηματολογικών στοιχείων σε 33 περιοχές της χώρας με 8 περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Κτηματολόγιο ΑΕ. Πρόκειται για τις περιοχές 'Ανοιξη, Δροσιά, Εκάλη, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Νέα Πεντέλη, Πεντέλη και Παλλήνη, για τις οποίες ξεκινά η Ανάρτηση τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου.

    Η προθεσμία για την υποβολή αίτησης διόρθωσης/ ένστασης είναι δύο μήνες για τους κατοίκους εσωτερικού, δηλαδή έως τις 28 Νοεμβρίου, ενώ για τους κατοίκους εξωτερικού είναι τέσσερις μήνες, δηλαδή έως τις 26 Ιανουαρίου.

    Υπενθυμίζεται ότι οι δικαιούχοι που έχουν υποβάλει Δήλωση θα λάβουν ταχυδρομικά απόσπασμα του Κτηματολογικού πίνακα και διαγράμματος για το ακίνητο που τους αφορά, με σκοπό να ελέγξουν και να επιβεβαιώσουν την ορθότητα και πληρότητα της καταγραφής ή να διορθώσουν τυχόν λάθη. Όμως και οι δικαιούχοι που για οποιοδήποτε λόγο δεν υπέβαλαν μέχρι τώρα Δήλωση έχουν τώρα μία ακόμη ευκαιρία να καταγράψουν το δικαίωμά τους.

    Η Ανάρτηση των συνολικών κτηματολογικών στοιχείων πραγματοποιείται με δύο τρόπους: στο αρμόδιο για κάθε περιοχή Γραφείο Κτηματογράφησης και ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της Κτηματολόγιο ΑΕ www.ktimatologio.gr. Συγκεκριμένα, μέσω του portal των ηλεκτρονικών υπηρεσιών e- ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ δίνεται η δυνατότητα σε κάθε δικαιούχο, αφού δημιουργήσει τον προσωπικό του λογαριασμό, να έχει πρόσβαση ηλεκτρονικά στα στοιχεία που τον αφορούν.

    Μετά την ολοκλήρωση της Ανάρτησης, που περιλαμβάνει την υποβολή και εξέταση αιτήσεων διόρθωσης και ενστάσεων και την αντίστοιχη διόρθωση στους κτηματολογικούς πίνακες, τα προσωρινά κτηματολογικά στοιχεία οριστικοποιούνται, τελειώνει η μελέτη κτηματογράφησης και ξεκινά να λειτουργεί το Εθνικό Κτηματολόγιο στη συγκεκριμένη περιοχή στη θέση του Υποθηκοφυλακείου.

    Για το λόγο αυτό, η συμμετοχή των πολιτών είναι απαραίτητη, προκειμένου να αποφύγουν άσκοπη ταλαιπωρία στο μέλλον.

    Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες της ανάρτησης μπορείτε να βρείτε στο www.ktimatologio.gr και στα αρμόδια Γραφεία Κτηματογράφησης:

    " ΑΝΟΙΞΗ - ΔΡΟΣΙΑ : Σωκράτους 1 & Πίνδου, 145 65 Αγ. Στέφανος τηλ. 210-8141447

    " ΕΚΑΛΗ - ΚΗΦΙΣΙΑ - ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ : Χαριλάου Τρικούπη 197 & Σειρήνων 31, 145 64 Κηφισιά, τηλ. 210-8015526

    " ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ - ΠΕΝΤΕΛΗ : Αγ. Τρύφωνος 1, Κοινοτικές εγκαταστάσεις πλατείας Αγ. Τριάδας, 152 36 Πεντέλη, τηλ. 210-6095797

    " ΠΑΛΛΗΝΗ : Φειδιππίδου 33, 153 51 Παλλήνη, τηλ. 210-6666131

    - Ωράριο λειτουργίας Γραφείων Κτηματογράφησης: Δευτέρα - Παρασκευή από τις 8:30 έως και τις 15:30 και επιπλέον την Τετάρτη από τις 17:00 έως και τις 20:00
     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου