Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 21:10:19

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΧΡΗΣΤΙΚΑ arrow Κτηματολόγιο arrow Κτηματολόγιο: Στις 31/1/2012 λήγει η προθεσμία για την υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων σε 16 περιοχές
Κτηματολόγιο: Στις 31/1/2012 λήγει η προθεσμία για την υποβολή εκπρόθεσμων δηλώσεων σε 16 περιοχές
Πηγή: Express.gr
Στις 31 Ιανουαρίου του 2012 λήγει η προθεσμία για τους ιδιοκτήτες ακινήτων 16 περιοχών της χώρας, που εντάχθηκαν πρόσφατα στο Κτηματολόγιο, για να υποβάλουν εκπρόθεσμες δηλώσεις για τα ακίνητά τους και να διορθώσουν σφάλματα στα προσωπικά τους στοιχεία ή πρόδηλα σφάλματα στα στοιχεία των ακινήτων που δήλωσαν.

    Πρόκειται, όπως ανακοίνωσε το Κτηματολόγιο, για τις εξής περιοχές/νομούς:

    Θεσσαλονίκη: Αμπελόκηποι, Ελευθέριο-Κορδελιό, Εύοσμος, Μενεμένη, Ωραιόκαστρο, Πρ. Δ.Δ. Ιωνίας, νυν τοπικά Διαμερίσματα Νέας Μαγνησίας και Διαβατών.

    Λακωνίας: Σπάρτης

    Αρκαδίας: Τρίπολης

    Αργολίδας: Ναυπλίου

    Κορινθίας: Κορίνθου

    Πρεβέζης: Πρέβεζας

    Θεσπρωτίας: Ηγουμενίτσας

    Ηλείας: Πύργου

    Ζακύνθου: Ζακύνθου

    Καρδίτσας: Καρδίτσας

    Λάρισας: Λάρισας.

    Για τους κατοίκους εξωτερικού "τρέχουν" ακόμη οι προθεσμίες υποβολής αιτήσεων διόρθωσης/ένστασης. Στη Θεσσαλονίκη η προθεσμία λήγει στις 14 Οκτωβρίου, στη Σπάρτη, Τρίπολη, Ναύπλιο και Κόρινθο στις 20 Οκτωβρίου, στην Πρέβεζα και Ηγουμενίτσα, τον Πύργο και τη Ζάκυνθο στις 27 Οκτωβρίου και στην Καρδίτσα, Λάρισα στις 4 Νοεμβρίου.

    Σύμφωνα με την Κτηματολόγιο ΑΕ η ανάρτηση των κτηματολογικών στοιχείων στις περιοχές αυτές για τους κατοίκους εσωτερικού ολοκληρώθηκε στις 5 Σεπτεμβρίου και το ποσοστό των ενστάσεων που έχουν υποβληθεί είναι μικρότερο από 2%, γεγονός που κατά την εταιρεία σηματοδοτεί ποιοτική βελτίωση του έργου που επιτελέσθηκε από τα στελέχη του Κτηματολογίου και τους ιδιώτες μελετητές. Συγκεκριμένα, στις περιοχές αυτές δηλώθηκαν 938.000 δικαιώματα και οι ενστάσεις / διορθώσεις ήταν 17.800, δηλαδή ποσοστό 1,9% έναντι 20% που ήταν το αντίστοιχο ποσοστό σε παλαιότερες αναρτήσεις.

    Όσοι έχουν υποβάλει ένσταση θα ενημερώνονται για την πορεία της υπόθεσής τους από τα αρμόδια Κτηματολογικά γραφεία εντός του επόμενου εξαμήνου.

    Το Κτηματολόγιο υπενθυμίζει επίσης ότι στις συγκεκριμένες περιοχές είναι υποχρεωτική η επισύναψη Πιστοποιητικού Υποβολής Δήλωσης σε κάθε συναλλαγή. Το πιστοποιητικό εκδίδεται από το Γραφείο Κτηματογράφησης και οι συμβολαιογράφοι είναι υποχρεωμένοι να το ζητούν κατά τη σύνταξη συμβολαίων. Είναι επίσης υποχρεωτικό και σε κάθε συζήτηση ενώπιον Δικαστηρίου και στην καταχώριση οποιασδήποτε δικαιοπραξίας στο Υποθηκοφυλακείο.
     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου