Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019, 08:01:39

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΧΡΗΣΤΙΚΑ arrow Κτηματολόγιο arrow Κτηματολόγιο ΑΕ: 1η μέρα υποβολής δηλώσεων
Κτηματολόγιο ΑΕ: 1η μέρα υποβολής δηλώσεων
Από τη Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Κτηματολόγιο Α.Ε. εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:  Ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία υποβολής δηλώσεων στις 107 νέες περιοχές που εντάσσονται στο Εθνικό Κτηματολόγιο. Κανονικά ξεκίνησαν τη λειτουργία τους στις 8.30 το πρωί τα 76 Γραφεία Κτηματογράφησης στους 107 Δήμους, παρέχοντας πληροφορίες και τα απαραίτητα έντυπα. 

    Αυξημένη κίνηση παρουσιάστηκε στο Κέντρο Ενημέρωσης Πολιτών της Κτηματολόγιο Α.Ε. και στο Γραφείο Κτηματογράφησης που στεγάζονται στο Μετρό του Συντάγματος, στο Γραφείο Κτηματογράφησης του Δήμου Περιστερίου, στο Γραφείο Κτηματογράφησης του Δήμου Πειραιά (στα Ολυμπιακά Ακίνητα Π.Φαλήρου) και στο Κέντρο Ενημέρωσης Πολιτών στο κέντρο του Πειραιά καθώς και στο Δήμο Θεσσαλονίκης που στεγάζεται στο Περίπτερο 2 της Δ.Ε.Θ.

    Συνολικά, εκτιμάται ότι τα 76 Γραφεία Κτηματογράφησης εξυπηρέτησαν περίπου 30.000 πολίτες.

    Ειδικά για το Γραφείο Κτηματογράφησης στην οδό Ευριπίδου -ένα από τα έξι Γραφεία που εξυπηρετούν τον Δήμο Αθηναίων- στο οποίο σήμερα παρουσιάστηκαν προβλήματα στη λειτουργία του, σημειώνουμε ότι από αύριο θα λειτουργεί κανονικά για την εξυπηρέτηση κοινού και την παροχή πληροφοριών, ενώ σύντομα θα παραλαμβάνει και δηλώσεις. Μέχρι τότε οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από το Γραφείο Κτηματογράφησης στο Μετρό του Συντάγματος. 

     Η Κτηματολόγιο Α.Ε. αποφάσισε τη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας μέχρι τις 21.00 για τα Γραφεία Κτηματογράφησης του Δήμου Αθηναίων στο Μετρό του Συντάγματος, του Δήμου Πειραιά στα Ολυμπιακά Ακίνητα Π.Φαλήρου καθώς και του Δήμου Θεσσαλονίκης που στεγάζεται στο Περίπτερο 2 της Δ.Ε.Θ. από σήμερα και για όσο διάστημα χρειαστεί. 

    Σημειώνουμε επίσης, ότι ήταν σημαντική και η προσέλευση πολιτών για υποβολή δήλωσης. Συγκεκριμένα, κατατέθηκαν περίπου 4.800 δηλώσεις σε πανελλαδικό επίπεδο και υποβλήθηκαν περίπου 3.700 αιτήματα κωδικού μέσω διαδικτύου (ηλεκτρονική δήλωση). 

   
     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου