Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, 19:35:54

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΧΡΗΣΤΙΚΑ arrow Κτηματολόγιο arrow Πρόσκληση της Ε.Ε. για τις νέες δράσεις της Κτηματολόγιο Α.Ε.
Πρόσκληση της Ε.Ε. για τις νέες δράσεις της Κτηματολόγιο Α.Ε.
Πηγή: Express.gr
 ΣTHN επιτάχυνση της σύνταξης του κτηματολογίου στην υπόλοιπη χώρα και στην επέκταση των έργων υποδομής που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο της τρίτης προγραμματικής περιόδου 2000-2006 αναφέρεται η πρόσκληση που απηύθυνε η Ευρωπαϊκή Eνωση στην Κτηματολόγιο Α.Ε., για τον προσδιορισμό δράσεων που θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικείμενο συγχρηματοδότησης στο πλαίσιο της τέταρτης προγραμματικής περιόδου 2007-2013.

Η Κτηματολόγιο Α.Ε. ήδη έχει σχεδιάσει την υλοποίηση έργων τα οποία θα κατατεθούν εντός του μήνα στο επιχειρησιακό πρόγραμμα "Ψηφιακή Σύγκλιση" του ΕΣΠΑ, τα οποία αφορούν τόσο στην προστασία του περιβάλλοντος όσο και στη διευκόλυνση των συναλλαγών των πολιτών με την Κτηματολόγιο A.E. και ξεκινά άμεσα την επεξεργασία νέων προτάσεων προς ένταξη στο ΕΣΠΑ, στη βάση της πρότασης της Ε.Ε. σε συνεργασία με τις αρμόδιες κοινοτικές υπηρεσίες.

Η πρόσκληση που απηύθυναν στην Κτηματολόγιο Α.Ε. οι υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μέσω του αρμόδιου τμηματάρχη της Γενικής Διεύθυνσης Περιφερειακής Πολιτικής Ζακ Πονσέ, έρχεται ως επιστέγασμα της πιστοποίησης επιτυχούς ολοκλήρωσης του μεγάλου έργου "Υποδομή δεδομένων και τεχνολογίας πληροφοριών για ένα σύγχρονο Κτηματολόγιο" από τους ανεξάρτητους διεθνείς εμπειρογνώμονες της Ευρωπαϊκής Eνωσης, που παρακολουθούσαν την πορεία υλοποίησης του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 80 εκατ. ευρώ.

     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου