Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 20:30:45

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Πολιτισμός arrow Eurovision 2016 arrow Eurovision 2015: Απόψε ο τελικός - Σουηδία δείχουν τα στοιχήματα
Eurovision 2015: Απόψε ο τελικός - Σουηδία δείχουν τα στοιχήματα
Πηγή: Express.gr
Στην τελική ευθεία για τον τελικό του 60ου διαγωνισμού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στις 10 μ.μ. στη Βιέννη, έχουν μπει οι 27 αποστολές που θα λάβουν μέρος. Η EBU ανακοίνωσε τη σειρά εμφάνισης των 27 χωρών. Η διοργανώτρια Αυστρία είχε εδώ και καιρό κληρωθεί να διαγωνιστεί στη 14η θέση. Το τραγούδι της Ελλάδας θα εμφανιστεί αμέσως μετά, καθώς έχει κληρωθεί στη 15η θέση, το δε τραγούδι της Κύπρου θα προηγηθεί, καθώς κληρώθηκε να παρουσιαστεί στην 11η θέση.

Το ελληνικό τραγούδι, που ερμηνεύει η Μαρία- Έλενα Κυριάκου, με τίτλο «One Last Breath», εμφανίζεται στα προγνωστικά του τελικού να καταλαμβάνει την 15η θέση, όπως είναι και η σειρά εμφάνισής του, το δε τραγούδι της Κύπρου «One Thing I Should Have Done» με τον Γιάννη Καραγιάννη, τα προγνωστικά το θέλουν να κατατάσσεται 17ο.

Η Κύπρος, με τον Γιάννη Καραγιάννη και το τραγούδι «One Thing I Should Have Done», επέστρεψε στον διαγωνισμό, έπειτα από ένα χρόνο απουσίας, με μια αξιοπρεπή εμφάνιση, η οποία της απέφερε μια θέση για τον τελικό του Σαββάτου. Από το δεύτερο ημιτελικό, εκτός από την Κύπρο, προκρίθηκαν οι Λιθουανία, Μαυροβούνιο, Νορβηγία, Ισραήλ, Λετονία, Αζερμπαϊτζάν, Σουηδία, Σλοβενία, Πολωνία.

Θυμίζουμε  ότι ο τελικός θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή συνολικά 27 χωρών, εκ των οποίων οι 20 που προέκυψαν από τους δύο ημιτελικούς ενώ οι υπόλοιπες επτά, δηλαδή οι «Big Five» (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Ηνωμένο Βασίλειο), η διοργανώτρια Αυστρία, και η Αυστραλία - που φέτος συμμετέχει τιμητικά στον διαγωνισμό - πέρασαν απευθείας στον τελικό.

Ωστόσο «φωτιά» έχουν πάρει τα πρακτορεία στοιχημάτων για τον τελικό. Στα φαβορί για την πρωτιά παραμένει η Σουηδία που θα εμφανιστεί 10η και ακολουθούν η Ιταλία, που θα εμφανιστεί τελευταία (27η) και η Ρωσία που θα εμφανιστεί 25η, ενώ την πεντάδα εκτιμάται ότι θα συμπληρώσουν η Αυστραλία, που, ως επίτιμη συμμετοχή, θα εμφανιστεί 12η και το Βέλγιο που το τραγούδι του θα ακουστεί αμέσως μετά στην 13η θέση.

Συγκεκριμένα οι χώρες θα εμφανιστούν με την εξής σειρά: Σλοβενία, Γαλλία, Ισραήλ, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Αρμενία, Λιθουανία, Σερβία, Νορβηγία, Σουηδία, Κύπρος, Αυστραλία, Αυστρία, Ελλάδα, Μαυροβούνιο, Γερμανία, Πολωνία, Λετονία, Ρουμανία, Ισπανία, Ουγγαρία, Γεωργία, Αζερμπαϊτζάν, Ρωσία, Αλβανία και Ιταλία.
     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου