Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 05:30:58

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Πολιτισμός arrow Eurovision 2016 arrow Eurovision 2012: Τα υποψήφια τραγούδια της Ελλάδας
Eurovision 2012: Τα υποψήφια τραγούδια της Ελλάδας
Πηγή: Express.gr
Από σήμερα, Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012, οι φίλοι του Πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision έχουν την ευκαιρία να ακούσουν για πρώτη φορά τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια του Ελληνικού Τελικού μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ www.ert.gr, καθώς και από τα social media της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ειδικά για τη Eurovision, στο Facebook (facebook.com/eurovisionert) και το Twitter (twitter.com/eurovisionert).

Τα υποψήφια τραγούδια για τον φετινό ελληνικό τελικό, είναι τα" Aphrodisiac", "Baby I'Α m Yours", "Killer Bee" και "No Parking". Φέτος υιοθετήθηκε μια πρωτότυπη διαδικασία, με σκοπό να δοθεί έμφαση στο τραγούδι. Για το λόγο αυτό, δεν αποκαλύφθηκαν οι καλλιτέχνες και οι λοιποί συντελεστές. Από τις 11 το πρωί η επισκεψιμότητα στις σχετικές ιστοσελίδες ήταν εξαιρετικά υψηλή.

Από την Πέμπτη 1η Μαρτίου 2012 τα τραγούδια θα μεταδίδονται από τα Ραδιόφωνα της ΕΡΤ. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσει η προβολή των video clip από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της ΕΡΤ, οπότε και θα γνωστοποιηθούν οι καλλιτέχνες και όλοι οι συντελεστές.

Ο Ελληνικός Τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 57ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Μαρτίου και ώρα 21.00, στο πλαίσιο ειδικής βραδιάς, η οποία θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1.

Υπενθυμίζουμε στους φίλους του Διαγωνισμού, ότι η online διάθεση των εισιτηρίων για τους δύο Ημιτελικούς και τον Τελικό του Μπακού (22, 24 και 26 Μαΐου αντιστοίχως) θα αρχίσει από την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται από την ίδια ημερομηνία την επίσημη ιστοσελίδα του Διαγωνισμού, www.eurovision.tv.
     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου