Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 09:54:40

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Πολιτισμός arrow Eurovision 2016 arrow Το HRW καταγγέλλει τις "αναγκαστικές εκτοπίσεις" κατοίκων ενόψει της Eurovision
Το HRW καταγγέλλει τις "αναγκαστικές εκτοπίσεις" κατοίκων ενόψει της Eurovision
Πηγή: ΑΠΕ  17/02/12-19:28


Η οργάνωση προάσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRW) κατηγόρησε σήμερα τις αρχές του Αζερμπαϊτζάν ότι προχωρούν σε "αναγκαστικές εκτοπίσεις" στο πλαίσιο της κατασκευής μίας αίθουσας μουσικής ενόψει του διαγωνισμού της Eurovision, ο οποίος φέτος θα διεξαχθεί στο Μπακού.

"Αυτό το γεγονός αμαυρώνεται από τις παράνομες εκτοπίσεις, τις απαλλοτριώσεις και τις κατεδαφίσεις κτιρίων που αναγκάζουν εκατοντάδες κατοίκους να μετακινηθούν", δήλωσε ο Χιου Ουίλιαμσον, διευθυντής για την Ευρώπη και την Κεντρική Ασία του HRW, σε ανακοίνωσή του. Αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε η απομάκρυνση των τελευταίων ενοίκων μίας πολυκατοικίας που βρίσκεται στην πλατεία της Εθνικής Σημαίας στο κέντρο του Μπακού, όπου θα κατασκευαστεί μία σύγχρονη αίθουσα μουσικής, καταγγέλει το HRW.

Εκατοντάδες άνθρωποι έχουν ήδη αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους γύρω από αυτή την πλατεία υπό την πίεση των δημοτικών αρχών, με αντάλλαγμα αποζημιώσεις τις οποίες χαρακτηρίζουν ανεπαρκείς, υπογραμμίζει η ανακοίνωση. Οι αρχές απορρίπτουν τις κατηγορίες επισημαίνοντας ότι οι εργασίες κατασκευής δεν συνδέονται με τη Eurovision, αλλά είναι μέρος ενός σχεδίου βελτίωσης του αστικού περιβάλλοντος.

     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου