Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 06:46:53

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Πολιτισμός arrow Eurovision 2016 arrow Στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν η Eurovision 2012
Στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν η Eurovision 2012
Πηγή: Express.gr

Στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν θα χτυπήσει η καρδιά του φετινού μουσικού διαγωνισμού της Eurovision, το Σάββατο 26 Μαΐου. Από την πλευρά της η Ελλάδα, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό με το ελάχιστο δυνατό κόστος, παρά τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.

    Η ΕΡΤ, αφού κάλεσε σε διαβούλευση τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες, προκειμένου να συμμετάσχουν στο κόστος της συμμετοχής της Ελλάδας στον διαγωνισμό, κατέληξε στη δισκογραφική εταιρεία Universal Music Greece, καθώς ήταν η μόνη εταιρεία που αποδέχτηκε να αναλάβει το μερίδιο του κόστους που συνεπάγεται η συμμετοχή.

    Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, η δημόσια ραδιοτηλεόραση και η Universal Music Greece θα προχωρήσουν σε επίσημες ανακοινώσεις για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί για την ανάδειξη της ελληνικής συμμετοχής. Στη διαδικασία θα συμμετάσχει και το κοινό προκειμένου να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση της χώρας στον διαγωνισμό.

    Στην φετινή διοργάνωση συμμετέχουν συνολικά 43 χώρες. Όπως κάθε χρόνο, το τηλεοπτικό κοινό και οι εθνικές επιτροπές θα αναδείξουν τον νικητή που θα προκύψει από τους δύο ημιτελικούς (Τρίτη 22 και Πέμπτη 24 Μαΐου 2012) και τον τελικό (Σάββατο 26 Μαΐου 2012).

    Στον τελικό, θα συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες, οι έξι από τις οποίες απευθείας- δηλαδή οι "big five" Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία και Ισπανία, καθώς και το Αζερμπαϊτζάν, ως διοργανώτρια χώρα. Οι υπόλοιπες είκοσι θέσεις θα καλυφθούν από τις χώρες που θα έρθουν πρώτες στους δύο ημιτελικούς (δέκα από κάθε βραδιά).

    Κατόπιν κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου για τη σειρά εμφάνισης των χωρών στους δύο ημιτελικούς, η Ελλάδα θα διαγωνιστεί στο πρώτο μέρος του Α' ημιτελικού της 22ας Μαΐου στην ένατη θέση.

    Η σειρά εμφάνισης των χωρών που θα συμμετάσχουν στους δύο ημιτελικούς έχει ως εξής:   
   
Α' Ημιτελικός - 22 Μαΐου 
    Α' μέρος
    1. Μαυροβούνιο    2. Ισλανδία    3. Ρουμανία    4. Αλβανία    5. Βέλγιο    6. Λετονία    7. Ελβετία    8. Φινλανδία    9. Ελλάδα
    Β' μέρος
    10. Μολδαβία    11. Κύπρος    12. Αυστρία    13. Δανία    14. Ρωσία    15. 'Αγιος Μαρίνος    16. Ισραήλ    17. Ιρλανδία    18. Ουγγαρία        Β' Ημιτελικός - 24 Μαΐου    Α' μέρος  

1. Σερβία    2. Ολλανδία    3. Πορτογαλία    4. Π.Γ.Δ.Μ.    5. Λευκορωσία    6. Μάλτα    7. Ουκρανία    8. Αρμενία    9. Βουλγαρία       Β' μέρος    10. Σουηδία    11. Γεωργία    12. Σλοβενία    13. Εσθονία    14. Τουρκία    15. Σλοβακία    16. Κροατία   17. Νορβηγία    18. Λιθουανία    19. Βοσνία - Ερζεγοβίνη

    Οι τηλεθεατές της ΕΡΤ θα έχουν τη δυνατότητα να δουν την παραγωγή, με τίτλο «Eurovision Song Contest 2012: Από το Ντίσελντορφ στο Μπακού», μέσα από τη συχνότητα της ΕΤ1, την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 20.00.
     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου