Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 07:19:59

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Πολιτισμός arrow Eurovision 2016 arrow Το Σάββατο ο μεγάλος τελικός της Eurovision
Το Σάββατο ο μεγάλος τελικός της Eurovision
Πηγή: Express.gr
 Μετά την χθεσινή επιτυχή ολοκλήρωση και του δεύτερου ημιτελικού, με νικητήριες χώρες τις Εσθονία, Ρουμανία, Μολδαβία, Ιρλανδία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Δανία, Αυστρία, Ουκρανία, Σλοβενία, Σουηδία και την πρόκρισή τους για τον τελικό του Σαββάτου, "το τοπίο ξεκαθάρισε" για τη βραδιά του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision.

    Όπως είναι ήδη γνωστό, στον τελικό του Σαββάτου θα λάβουν μέρος οι 10 φιναλίστ του α'Α ημιτελικού Σερβία, Λιθουανία, Ελλάδα, Αζερμπαϊτζάν, Γεωργία, Ελβετία, Ουγγαρία, Φινλανδία, Ρωσία, Ισλανδία, οι 10 προαναφερθείσες του β'Α ημιτελικού και οι "BIG FIVE" - Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία και Ιταλία μετά από 14 χρόνια απουσίας από τον διαγωνισμό.

    Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε μετά την ολοκλήρωση των δύο ημιτελικών, η σειρά εμφάνισης των διαγωνιζομένων για τον τελικό είναι η εξής:

    01 Φιλανδία

    02 Βοσνία - Ερζεγοβίνη

    03 Δανία

    04 Λιθουανία

    05 Ουγγαρία

    06 Ιρλανδία

    07 Ελβετία

    08 Εσθονία

    09 Ελλάδα

    10 Ρωσία

    11 Γαλλία

    12 Ιταλία

    13 Ελβετία

    14 Βρετανία

    15 Μολδαβία

    16 Γερμανία

    17 Ρουμάνια

    18 Αυστρία

    19 Αζερμπαϊτζάν

    20 Σλοβενία

    21 Ισλανδία

    22 Ισπανία

    23 Ουκρανία

    24 Σερβία

    25 Γεωργία

    Τρόποι για να ψηφίσει το κοινό:

    Από σταθερό τηλέφωνο αλλά και με γραπτό μήνυμα από κινητό τηλέφωνο μπορούν να ψηφίσουν οι τηλεθεατές τη βραδιά του Τελικού, στον οποίο διαγωνίζεται η φετινή συμμετοχή της ΕΡΤ «Watch My Dance». Οι γραμμές για την ψηφοφορία και στον στον Τελικό θα ανοίξουν με την παρουσίαση του πρώτου τραγουδιού και θα κλείσουν περίπου 15 λεπτά μετά την παρουσίαση και του τελευταίου τραγουδιού.

    Συγκεκριμένα, για ψηφοφορία από σταθερό τηλέφωνο, καλούμε στο 90111190- προσθέτοντας το νούμερο που αντιστοιχεί στη χώρα της επιλογής (πχ. 90111190ΧΧ).

    Για ψηφοφορία από κινητό τηλέφωνο, αποστέλλουμε γραπτό μήνυμα SMS στο 54007 γράφοντας ΕΧΧ, ανάλογα με τον αριθμό της χώρας επιλογής μας. Στην 9η θέση όμως στην οποία διαγωνίζεται η Ελλάδα, δεν μπορούν οι Έλληνες να ψηφίσουν.

    Με αισιοδοξία ολοκληρώνονται αυτήν την ώρα και οι τελευταίες λεπτομέρειες της ελληνικής αποστολής για την εμφάνιση στον αυριανό τελικό της Eurovision. Ένα πάντως είναι σίγουρο πως, μετά την επιτυχή εμφάνιση των Λούκα Γιώρκα - feat. Stereo Mike, που ερμήνευσαν το "Watch My dance" στον Α' Ημιτελικό και πήραν το εισιτήριο για τον Τελικό, το κοινό θα παραμείνει καθηλωμένο στους τηλεοπτικούς δέκτες μεταδίδοντας θετική ενέργεια για μία κάλη θέση στην κατάταξη του μουσικού διαγωνισμού.
     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου