Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 03:59:26

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Πολιτισμός arrow Eurovision 2016 arrow Σήμερα ο 1ος ημιτελικός της Eurovision - Στη 19η θέση η Ελλάδα
Σήμερα ο 1ος ημιτελικός της Eurovision - Στη 19η θέση η Ελλάδα
Πηγή: Express.gr
 Τον ημιτελικό θα μεταδώσει η ΝΕΤ σήμερα  Τρίτη 10 Μαΐου, στις 22.00, σε απευθείας σύνδεση με το κλειστό γήπεδο Fortuna Arena του Ντίσελντορφ. Ο διαγωνισμός θα μεταδοθεί και από την ERT HD, στο πλαίσιο των πιλοτικών μεταδόσεων της δημόσιας τηλεόρασης σε υψηλή ευκρίνεια (High Definition).

Η Ελλάδα διαγωνίζεται με τη σύνθεση του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου, σε στίχους Ελεάνας Βραχάλη. Η χορογραφία και η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Κωνσταντίνου Ρήγου. Τον Λούκα Γιώρκα θα πλαισιώνουν οι χορευτές Γιάννης Σαϊκίν, Μιχάλης Σπυρίδης, Μάνος Δαβαρίας και Παύλος Μανογιαννάκης.

Ύστερα από κλήρωση, η Ελλάδα θα εμφανιστεί στην τελευταία, 19η θέση. Ειδικότερα, η σειρά εμφάνισης των χωρών έχει ως ακολούθως:

1.Πολωνία

2.Νορβηγία

3.Αλβανία

4.Αρμενία

5.Τουρκία

6.Σερβία

7.Ρωσία

8.Ελβετία

9.Γεωργία

10.Φινλανδία

11.Μάλτα

12.Σαν Μαρίνο

13.Κροατία

14.Ισλανδία

15.Ουγγαρία

16.Πορτογαλία

17.Λιθουανία

18.Αζερμπαϊτζάν

19.Ελλάδα

Η ΕΡΤ θα μεταδώσει, επίσης, απευθείας τον 2ο ημιτελικό και τον τελικό, στις 12 και 14 Μαΐου, στις 22.00. Οι τρεις φάσεις του διαγωνισμού θα μεταδοθούν απευθείας ραδιοφωνικά από το Δεύτερο Πρόγραμμα, την ΕΡΑ 5 και τους 19 Περιφερειακούς Σταθμούς της Ε.ΡΑ, καθώς και από τον επίσημο διαδικτυακό τόπο της ΕΡΤ (www.ert.gr). Τον σχολιασμό για την τηλεόραση και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ θα κάνει η Μαρία Κοζάκου.

Πριν από κάθε ημιτελικό και τον τελικό, η δημοσιογράφος Λένα Αρώνη θα παρουσιάζει ειδική εκπομπή με τα βίντεο κλιπ των τραγουδιών, που θα διαγωνιστούν σε κάθε βραδιά.

Από τους δύο ημιτελικούς θα επιλεγούν 20 τραγούδια (δέκα από τον καθένα) για τον τελικό της 14ης Μαΐου. Στον τελικό θα συμμετάσχουν απευθείας και οι «big five», δηλαδή το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ισπανία, καθώς και η Ιταλία, η οποία επιστρέφει στον διαγωνισμό ύστερα από 14 χρόνια απουσίας.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών που θα προκριθούν για τον τελικό, θα προκύψει έπειτα από κληρώσεις που θα γίνουν αμέσως μετά το πέρας του κάθε ημιτελικού.

Η Λένα Αρώνη θα ανακοινώσει από την Αθήνα τη βαθμολογία που θα δώσει η Ελλάδα στους συμμετέχοντες στη βραδιά του τελικού.

Για τους δύο ημιτελικούς κάθε χώρα έχει δικαίωμα ψήφου μόνο στον ημιτελικό, που διαγωνίζεται το τραγούδι της. Στον 1ο ημιτελικό έχουν, επίσης, δικαίωμα ψήφου το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ισπανία, ενώ στον 2ο η Γαλλία, η Ιταλία και η Γερμανία. Στον τελικό μπορούν να ψηφίσουν όλες οι χώρες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό της Eurovision, ανεξάρτητα από το αν έχουν προκριθεί ή όχι. Οι τηλεθεατές έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν όποιο τραγούδι επιθυμούν, εκτός από τη συμμετοχή της χώρας τους.
     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου