Κυριακή, 14 Απριλίου 2019, 13:01:48

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Πολιτισμός arrow Eurovision 2016 arrow Την Τετάρτη, 2 Μαρτίου, ο ελληνικός τελικός της Eurovision
Την Τετάρτη, 2 Μαρτίου, ο ελληνικός τελικός της Eurovision
Πηγή: Express.gr
 Στις 22.00 τη νύχτα της Τετάρτης, 2 Μαρτίου, η Ελλάδα θα γνωρίζει ποιο τραγούδι θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον 56ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, που θα διεξαχθεί στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

    Ο ελληνικός τελικός θα μεταδοθεί απευθείας από τη συχνότητα της ΝΕΤ, από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ και από την ERTworld για όλο τον απόδημο ελληνισμό. Οικοδέσποινα της βραδιάς θα είναι η Λένα Αρώνη.

    Η βραδιά θα είναι ένα μουσικό ταξίδι στη Eurovision, με πολλές καλλιτεχνικές εκπλήξεις, ενώ θα παρουσιάσουν τα τραγούδια, με τα οποία θα εκπροσωπήσουν ο καθένας τη χώρα του, οι Χρίστος Μυλόρδος από την Κύπρο, Amaury Vassili από τη Γαλλία και Emmy από την Αρμενία.

    Το τραγούδι, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό θα επιλεγεί, σε αναλογία 50-50%, από ψηφοφορία του κοινού και από κριτική επιτροπή. Το κοινό θα ψηφίσει, μέσω τηλεφωνημάτων (televoting) και γραπτών μηνυμάτων (SMS).

    Η σειρά με την οποία θα παρουσιαστούν τα τραγούδια τη βραδιά του ελληνικού τελικού, προέκυψε από κλήρωση, παρουσία των δισκογραφικών εταιρειών. Οι τίτλοι των τραγουδιών, οι ερμηνευτές, οι συνθέτες και οι στιχουργοί (με σειρά εμφάνισης), έχουν ως εξής:

    1. Come with me (Ερμηνεία: Κόκκινα Χαλιά, Μουσική: Κόκκινα Χαλιά, Στίχοι: Κόκκινα Χαλιά, Ανδρέας Γαλανόπουλος).

    2. The Time is Now (Ερμηνεία: Βαλάντω Τρύφωνος, Μουσική - Στίχοι: Ramstrem, Magnusson, Vuorinen).

    3. Χαμογέλα (Ερμηνεία: Τριημιτόνιο, Μουσική: Νίκος Τερζής, Στίχοι: Βαγγέλης Κωνσταντινίδης)

    4. Ιt's all Greek to me (Ερμηνεία: Αντιγόνη Ψυχράμη, Μουσική: Απόστολος Ψυχράμης, Στίχοι: Δημήτρης S, Gerarg James Borg).

    5. Watch my dance (Ερμηνεία: Λούκας Γιώρκας feat. Stereo Mike, Μουσική: Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Στίχοι: Ελεάνα Βραχάλη)

    6. I Don't Wanna Dance (Ερμηνεία: Nikki Ponte, Μουσική - Στίχοι: Jonas Saeed - Pia Sjeberg)

    Το τραγούδι, που θα επιλεγεί, θα διαγωνιστεί στον Α΄ημιτελικό της διοργάνωσης, στις 10 Μαΐου, στο Ντίσελντορφ. Στις 12 θα γίνει ο Β΄ημιτελικός και στις 14 Μαΐου ο τελικός.

    Σύμφωνα με τη διαδικασία, από τους δύο ημιτελικούς θα επιλεγούν 20 τραγούδια για τον τελικό της 14ης Μαΐου, στον οποίο θα συμμετάσχουν απευθείας και οι «big four» (Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Γερμανία και Ισπανία), καθώς και η Ιταλία, η οποία επιστρέφει στον διαγωνισμό έπειτα από 14 χρόνια αποχής.

    Στους ημιτελικούς του Ντίσελντορφ, εκτός από τις χώρες που συμμετέχουν σε κάθε έναν από αυτούς, έχουν δικαίωμα ψήφου η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο στον πρώτο και η Γαλλία, η Γερμανία και η Ιταλία στον δεύτερο.
     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου