Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, 23:04:12

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΧΡΗΣΤΙΚΑ arrow ΑΣΕΠ - Εργασία 2017 arrow ΑΣΕΠ 8/2013: Οι τελικοί πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα
ΑΣΕΠ 8/2013: Οι τελικοί πίνακες κατάταξης εκπαιδευτικών σε διαθεσιμότητα
Πηγή: Express.gr
 Τους τελικούς πίνακες κατάταξης και διάθεσης υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα παρέλαβε το ΑΣΕΠ, από τα αρμόδια Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια, τόσο για τους σχολικούς φύλακες, όσο και για τους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στο πλαίσιο της διαδικασίας της κινητικότητας. Οι τελικοί πίνακες διάθεσης, όπως εκδόθηκαν από τα αρμόδια υπηρεσιακά συμβούλια, αναρτώνται, εκτός από την ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ και στην ιστοσελίδα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, καθώς και στους εμπλεκόμενους φορείς.

Στο πλαίσιο της διαδικασίας κινητικότητας (υπ'Α αριθ. 8/2013 Ανακοίνωση) του προσωπικού της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, το οποίο έχει τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 82 του Ν. 4172/2013 (Α'Α 167), το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι αφού παρέλαβε από τα αρμόδια Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια τους τελικούς πίνακες διάθεσης υπαλλήλων, τους ενοποίησε και κατάρτισε τους τελικούς ενιαίους πίνακες κατάταξης και διάθεσης, προκειμένου να τους αναρτήσει στην ιστοσελίδα του σύμφωνα με την υπ'Α αριθ. ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/3/οικ.22274/9−8−2013 Απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Β΄ 1992), όπως ισχύει.

Ο τελικός ενιαίος πίνακας διάθεσης αναρτάται και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και διαβιβάζεται στους οικείους φορείς υποδοχής καθώς και στον οικείο φορέα προέλευσης (Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων).

Τελικοί Πίνακες
     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου