Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, 04:17:38

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΧΡΗΣΤΙΚΑ arrow ΑΣΕΠ - Εργασία 2017 arrow ΑΣΕΠ: Κατάρτιση πινάκων κατάταξης 152 υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εργων
ΑΣΕΠ: Κατάρτιση πινάκων κατάταξης 152 υπαλλήλων της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εργων
Πηγή: Express.gr
 

Στο πλαίσιο της διαδικασίας κινητικότητας (υπ΄ αριθμ. 7/2013 Ανακοίνωση) του προσωπικού της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, το οποίο έχει τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 129 του ν. 4199/2013 (Α'Α 216), το ΑΣΕΠ ανακοινώνει ότι κατ΄ εφαρμογή της υπ'Α αριθμ. ΔΙΠΙΔΔ/Β.2/3/οικ.22274/9−8−2013 Απόφασης του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Β΄ 1992) όπως ισχύει, κατήρτισε πίνακες κατάταξης υπαλλήλων κατά φθίνουσα σειρά βαθμολογίας καθώς και πίνακα διάθεσης, βάσει των ψηφιακών πινάκων συνδρομής κριτηρίων που απέστειλε η Δ/νση Διοικητικού του ως άνω φορέα. Τονίζεται ότι η μοριοδότηση των προσόντων των υπαλλήλων και η κατάρτιση των σχετικών πινάκων κατάταξης και διάθεσης βασίζονται αποκλειστικά στα στοιχεία όπως ακριβώς απεστάλησαν από την αρμόδια Δ/νση Διοικητικού του οικείου φορέα και τις προτιμήσεις των ενδιαφερομένων.

Για λόγους διαφάνειας της διαδικασίας επιλογής του προσωπικού που θα διατεθεί μέσω της κινητικότητας σε διάφορους φορείς και προκειμένου να καταστεί δυνατός ο έλεγχος περί ορθής μοριοδότησης των προσόντων των υπαλλήλων βάσει των υποβληθέντων πινάκων με τα κριτήρια αξιολόγησης, οι πίνακες κατάταξης και διάθεσης αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ. Οι πίνακες αυτοί, όπως προβλέπεται, διαβιβάζονται για τις περαιτέρω ενέργειες στα αρμόδια Τριμελή Ειδικά Υπηρεσιακά Συμβούλια των φορέων υποδοχής, τα οποία είναι αρμόδια για την έκδοση των τελικών πινάκων.

Ανακοίνωση 7/2013

Ανακοίνωση που αφορά στην κινητικότητα των υπαλλήλων που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα κατ'Α εφαρμογή του άρθρου 82 του ν. 4172/2013.Ενιαίοι πίνακες διάθεσης, βαθμολογίας και κατάταξηςΤελικοί πίνακες διάθεσης ανά κατηγορία


     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου