Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 05:55:24

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΧΡΗΣΤΙΚΑ arrow ΑΣΕΠ - Εργασία 2017 arrow ΑΣΕΠ 2013: Διαδικασία Πρόσληψης Επικουρικού Προσωπικού ΔΕ Βοηθών Φαρμακείου
ΑΣΕΠ 2013: Διαδικασία Πρόσληψης Επικουρικού Προσωπικού ΔΕ Βοηθών Φαρμακείου
Πηγή: Express.gr
 

Προκειμένου να καταρτιστούν οι πίνακες προσληπτέων του κλάδου «ΔΕ Βοηθών Φαρμακείου» (κωδ. 302) της 3ης Υ.ΠΕ., σύμφωνα με την ΚΥΑ: Υ10β/Γ.Π. οικ. 38323/22.4.2013 (Φ.Ε.Κ. 1123/Τ.Β'Α /10.5.2013), ανακοινώνονται σήμερα οι πίνακες στους οποίους περιλαμβάνονται ανά κλάδο/ειδικότητα οι υποψήφιοι που καλούνται να δηλώσουν τις προτιμήσεις τους στην Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της οικείας Υ.ΠΕ.. Δείτε παρακάτω τους πίνακες κατάταξης κατά ανεργία και εμπειρία του συνόλου των υποψηφίων του οικείου κλάδου, το έντυπο αίτησης δήλωσης προτιμήσεων και οι κωδικοί των θέσεων ανά Υ.ΠΕ.:

Επικουρικό προσωπικό σε νοσοκομεία του ΕΣΥ

Για την κάλυψη των επτακοσίων εβδομήντα επτά (777) θέσεων επικουρικού προσωπικού στα Νοσηλευτικά Ιδρύματα της Χώρας, σε εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 5 του άρθρου 6 του Ν. 4052/2012, λαμβάνεται υπόψη η ανεργία σε ποσοστό 40% και η εμπειρία σε ποσοστό 60%.
Οι υποψήφιοι που εγγράφονται στους καταλόγους επικουρικού προσωπικού δεν μπορούν να παραμείνουν πέραν του επόμενου έτους από το έτος εγγραφής τους.
Η διαδικασία επιλογής για το Επικουρικό προσωπικό σε νοσοκομεία του ΕΣΥ, συνοψίζεται στα παρακάτω σημεία, που αντανακλούν και τα διαδοχικά στάδια της όλης διαδικασίας:

     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου