Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, 03:47:02

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΧΡΗΣΤΙΚΑ arrow ΑΣΕΠ - Εργασία 2017 arrow ΑΣΕΠ 2Σ/2013: Πρόσκληση για 10 θέσεις στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης
ΑΣΕΠ 2Σ/2013: Πρόσκληση για 10 θέσεις στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης
Πηγή: Express.gr
 

Το ΑΣΕΠ κάνει γνωστό ότι εκδόθηκε η 2Σ/2013 Πρόσκληση της ανεξάρτητης Αρχής (ΦΕΚ 3/27.8.2013, Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) που αφορά την πλήρωση δέκα (10) θέσεων Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, (ΠΕ) και (ΔΕ), με τακτικό προσωπικό διαφόρων ειδικοτήτων της Υπηρεσίας Πρώτης Υποδοχής του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με τη διαδικασία του άρθρου 18 παρ. 3 του Ν. 4058/2012, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει με την πάροδο της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου 2013.

Το ΦΕΚ της Πρόσκλησης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα), από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα) καθώς και από τις περιφερειακές ενότητες και τις περιφέρειες της χώρας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο «Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση για πρόσληψη στην Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη» (έντυπο ΑΣΕΠ με την ένδειξη ΥΠΠΥ.189.4) στην ιστοσελίδα της ανεξάρτητης Αρχής.

Η αίτηση υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ μόνον ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή σε φάκελο μεγέθους Α4 ή στον ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST, ο οποίος διανέμεται από τα ΕΛΤΑ στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Πρόσκληση: 2Σ/2013, Τ.Θ. 14 308, Τ.Κ. 115 10, ΑΘΗΝΑ.

Σχετικά αρχεία:

Πρόσκληση ΑΣΕΠ 2Σ/2013
 

Αίτηση - Υπεύθυνη Δήλωση για πρόσληψη στην Υπηρεσία Πρώτης Υποδοχής του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη
     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου