Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 22:54:53

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΧΡΗΣΤΙΚΑ arrow ΑΣΕΠ - Εργασία 2017 arrow Προκηρύχθηκε η πλήρωση της θέσης του διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
Προκηρύχθηκε η πλήρωση της θέσης του διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών
Πηγή: Express.gr
 Η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας και το υπουργείο Παιδείας, το οποίο εποπτεύει το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, ανακοίνωσαν ότι προκηρύσσεται η πλήρωση της θέσης του διευθυντή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι επιστήμονες με προσόντα ερευνητή Α' βαθμίδας, να έχουν ειδίκευση στο επιστημονικό ερευνητικό αντικείμενο του Ινστιτούτου, επαρκή διοικητική πείρα και να μην έχουν συμπληρώσει το 63ο έτος της ηλικίας τους.

Ο διευθυντής του Ινστιτούτου διορίζεται με πενταετή θητεία, που μπορεί να ανανεωθεί για μία ακόμη πενταετία. Υπηρετεί με πλήρη απασχόληση, ενώ συγχρόνως μπορεί να ασκεί ερευνητικά καθήκοντα με μερική απασχόληση μόνο στο ίδιο ερευνητικό κέντρο ή, αν είναι μέλος ΔΕΠ των ΑΕΙ, να διδάσκει ένα εξαμηνιαίο μάθημα. Οι υποψηφιότητες πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 31 Μαΐου 2013 στη ΓΓΕΤ.

Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο είναι ένα από τα πέντε ινστιτούτα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών και ένα από τα παλαιότερα ερευνητικά ινστιτούτα στην Ελλάδα. Αναγνωρίζοντας από νωρίς το σεισμικό πρόβλημα της Ελλάδας, η χώρα μας ίδρυσε το 1893 το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, που από τότε λειτουργεί συνεχώς. Οι κεντρικές του εγκαταστάσεις βρίσκονται στην Αθήνα, στον λόφο Νυμφών στο Θησείο.

Βασική δραστηριότητά του μέχρι σήμερα είναι η συνεχής καθ' όλο το 24ωρο παρακολούθηση της σεισμικότητας του ελληνικού χώρου και η ενημέρωση της Πολιτείας και του κοινού. Παράλληλα, σκοπός του Ινστιτούτου είναι η μελέτη και η ανάπτυξη της έρευνας στη σεισμολογία, στη γεωφυσική, στην τεκτονική των πλακών, στην ηφαιστειολογία, στη γεωθερμία κ.ά.
     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου