Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 08:08:28

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΧΡΗΣΤΙΚΑ arrow ΑΣΕΠ - Εργασία 2017 arrow 15 Σύμβουλοι και Στελέχη στο Επιμελητήριο Κυκλάδων
15 Σύμβουλοι και Στελέχη στο Επιμελητήριο Κυκλάδων
Πηγή: Express.gr
 Το Επιμελητήριο Κυκλάδων υλοποιεί την πράξη «Σύγχρονες Ψηφιακές εφαρμογές ανάδειξης της Επιχειρηματικότητας του Ν. Κυκλάδων με χρήση Web 2.0 / Social Media / Mobile Technologies / Virtual Trade Shows και ψηφιακή υποστήριξη τοπικών επιχειρήσεων για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους». Η πράξη είναι ενταγμένη στο Π.Ε.Π. «Κρήτης & Νήσων Αιγαίου» (κωδ. ΟΠΣ: 376829) και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΤΠΑ).

 

Στο πλαίσιο υλοποίησης του υποέργου 2 «Παραγωγή περιεχομένου για τις υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης τοπικών επιχειρήσεων, συλλογή & επεξεργασία δεδομένων Κυκλαδικής Επιχειρηματικότητας» της παραπάνω πράξης, το Επιμελητήριο Κυκλάδων προτίθεται να συνεργαστεί με:

Επτά (7) Συμβούλους / μέντορες, με σύμβαση έργου (ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 376829 / 11), για την παροχή κατευθυντήριων οδηγιών υποστήριξης σε διάφορα θεματικά αντικείμενα προς Πολύ Μικρές & Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις των Κυκλάδων

Οκτώ (8) στελέχη  με σύμβαση έργου (ΚΩΔΙΚΟΣ ΘΕΣΗΣ: 376829/12), για την παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου και την ψηφιοποίηση υλικού προβολής της Κυκλαδικής επιχειρηματικότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν, το σύνολο των ζητούμενων εγγράφων, σε σφραγισμένο φάκελο, ο οποίος θα πρέπει να κατατεθεί ιδιοχείρως μέχρι και την Παρασκευή 29/03/2013 και ώρα 14:00 στο Επιμελητήριο Κυκλάδων στη διεύθυνση Απόλλωνος & Λαδοπούλου, TΚ 84100, Ερμούπολη, Σύρος (Πρωτόκολλο, κα. Κατερίνα Μώρου) ή ταχυδρομικώς ή με υπηρεσία ταχυμεταφοράς στην παραπάνω διεύθυνση προσκομίζοντας την απόδειξη με εμπρόθεσμη κατάθεση.

Πληροφορίες για την πρόσκληση παρέχει η κα. Έλενα Δημακοπούλου, e-mail: edimakop@cycladescc.gr.


Πηγή: diorismos.gr

     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου