Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 06:37:09

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΧΡΗΣΤΙΚΑ arrow ΑΣΕΠ - Εργασία 2017 arrow Γραμματέας Διοίκησης στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας
Γραμματέας Διοίκησης στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας
Πηγή: Express.gr
 Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, το οποίο είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου και ιδρύθηκε με το Ν. 3864/2010 προτίθεται να προσλάβει: Γραμματέα Διοίκησης (Κωδικός θέσης ΓΓΔ).

Το στέλεχος θα επιλεγεί κατόπιν αξιολόγησης προσόντων και θα προσληφθεί με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου τριετούς διάρκειας, με δυνατότητα ανανέωσης. Η αμοιβή θα προσδιοριστεί ανάλογα με τα προσόντα και την εμπειρία. Το προσωπικό  του Ταμείου έχει  υποχρέωση πίστης στο Ταμείο και καθήκον άκρας εχεμύθειας σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 3864/2010, όπως ισχύει. Σημειώνεται ότι το προσωπικό του Ταμείου δεν μπορεί  να απασχοληθεί  σε πιστωτικό ίδρυμα για τρεις (3) μήνες από την αποχώρησή του από το Ταμείο.

Απαιτούμενα Προσόντα

- Πτυχίο ελληνικού ή αλλοδαπού ανωτάτου εκπαιδευτικού ιδρύματος
- Προϋπηρεσία τουλάχιστον πέντε (5)ετών σε αντίστοιχη θέση και εμπειρία στην οργάνωση-διοίκηση γραφείου, στη σύνταξη αλληλογραφίας στην ελληνική και  αγγλική γλώσσα και στην επεξεργασία κειμένων (πρακτικών, εκθέσεων και ανακοινώσεων)
- Πολύ καλή χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και MS Office. 'Αριστη γνώση αγγλικών. Γνώση επιπλέον ξένης γλώσσας θα θεωρηθεί πρόσθετο προσόν
- Ευχέρεια στην επικοινωνία και άριστες διαπροσωπικές σχέσεις

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν στην διεύθυνση που αναφέρεται κατωτέρω  έως και την 18.02.2013 αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα συνοδευόμενο από επιστολή στην οποία να εκθέτουν τους λόγους για τους οποίους θεωρούν ότι είναι κατάλληλοι για τη θέση.

Οι αιτήσεις πρέπει να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο e-mail: hfsf@bostonhamilton.com  με την ένδειξη «Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας», αναγράφοντας οπωσδήποτε τον κωδικό θέσης. Για όλες τις αιτήσεις θα τηρηθεί απόλυτη εμπιστευτικότητα.


Πηγή: diorismos.gr
     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου