Τρίτη, 16 Απριλίου 2019, 03:08:29

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΧΡΗΣΤΙΚΑ arrow ΑΣΕΠ - Εργασία 2017 arrow Το ΑΣΕΠ θα προβεί σε νέες ανακοινώσεις για την πρόσληψη φυλάκων μουσείων ή αρχαιολογικών χώρων
Το ΑΣΕΠ θα προβεί σε νέες ανακοινώσεις για την πρόσληψη φυλάκων μουσείων ή αρχαιολογικών χώρων
Πηγή: Express.gr
 Το ΑΣΕΠ κάνει γνωστό ότι θα προβεί στην εκ νέου έγκριση των ανακοινώσεων για την πρόσληψη προσωπικού, στο πλαίσιο υλοποίησης Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ), στον τομέα Πολιτισμού, καθώς κρίθηκε απαραίτητο να συμπεριληφθεί στο προσοντολόγιο των ημερήσιων φυλάκων αρχαιολογικών χώρων ή μουσείων η μέτρια γνώση, τουλάχιστον, μίας ξένης γλώσσας.

    Όπως σημειώνει η ανεξάρτητη αρχή, «μετά την έγκριση από το ΑΣΕΠ ικανού αριθμού ανακοινώσεων για την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, στο πλαίσιο υλοποίησης Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στον τομέα του Πολιτισμού, διαπιστώθηκε από τη Γενική Γραμματεία Πολιτισμού η αναγκαιότητα να συμπεριληφθεί στο προσοντολόγιο των Ημερήσιων Φυλάκων η μέτρια γνώση τουλάχιστον μιας ξένης γλώσσας, κατά προτίμηση χώρας μέλους της ΕΕ (αρ. 74 παρ. 12 του Π.Δ. 191/2003)».

    Η προσθήκη αυτή κρίθηκε αναγκαία για την καλύτερη παροχή οδηγιών και πληροφοριών στο τουριστικό κοινό, το οποίο επισκέπτεται αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

    Ενόψει των ανωτέρω, το ΑΣΕΠ θα προβεί στην εκ νέου έγκριση των ανακοινώσεων που δεν προέβλεπαν ως προσόν στους ημερήσιους φύλακες τη μέτρια γνώση της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής ή ιταλικής ή ισπανικής γλώσσας.

    Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τους φορείς, των οποίων οι ανακοινώσεις ανακαλούνται προκειμένου να προσαρμοστούν σύμφωνα με τα ανωτέρω, στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (asep.gr).

    Τέλος, από την αρχή επισημαίνεται ότι για τις νέες ανακοινώσεις που θα εγκριθούν θα ισχύσει νέα προθεσμία υποβολής αιτήσεων.
     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου