Σάββατο, 13 Απριλίου 2019, 11:35:39

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΧΡΗΣΤΙΚΑ arrow ΑΣΕΠ - Εργασία 2017 arrow Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 77 θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Υπηρεσία Ασύλου
Προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 77 θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στην Υπηρεσία Ασύλου
Πηγή: ΑΠΕ  20/11/12-16:41


Το ΑΣΕΠ κάνει γνωστό ότι εκδόθηκε η 2Σ/2012 προκήρυξη της ανεξάρτητης Αρχής που αφορά τη στελέχωση της Υπηρεσίας Ασύλου και της Αρχής Προσφυγών του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Η προκήρυξη, όπως αναφέρει η Αρχή, θα διεξαχθεί σύμφωνα με τη διαδικασία του άρθρου 18 παρ. 3 του Ν. 4058/2012, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, με προσωπικό, που περιλαμβάνεται σε οριστικούς πίνακες διοριστέων του ΑΣΕΠ και φορέων οι πίνακες των οποίων έχουν ελεγχθεί από το ΑΣΕΠ και οι οποίοι δεν έχουν διοριστεί.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής λήγει με την πάροδο της 19ης Δεκεμβρίου 2012, ημέρα Τετάρτη.
Η πρόσκληση αφορά την πλήρωση συνολικά 77 θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού (ΕΕΠ), Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για τα Γραφεία του Κεντρικού Τομέα Αθηνών και των Περιφερειακών Ενοτήτων Έβρου και Ρόδου.

Το ΦΕΚ της προκήρυξης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα), από το Γραφείο Εξυπηρέτησης Πολιτών του ΑΣΕΠ (Πουλίου 6, Αθήνα) καθώς και από τις Περιφερειακές Ενότητες και τις Περιφέρειες της χώρας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο «Αίτηση- Υπεύθυνη Δήλωση για πρόσληψη στην Υπηρεσία Ασύλου και στην Αρχή Προσφυγών του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη» (έντυπο ΑΣΕΠ με την ένδειξη ΥΠΑΣ.189.2) στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ.
Η αίτηση υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ μόνο ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή σε φάκελο μεγέθους Α4 ή στον ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST, ο οποίος διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, στην ακόλουθη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Πρόσκληση: 2Σ/2012, Τ.Θ. 14 308, Τ.Κ. 115 10 ΑΘΗΝΑ
     
 
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου