Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 11:37:11

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Ναυτιλία arrow Ελεγχοι της ΠΝΟ σε πλοία εταιρειών που οφείλουν δεδουλευμένα
Ελεγχοι της ΠΝΟ σε πλοία εταιρειών που οφείλουν δεδουλευμένα
Πηγή: Express.gr
Εξονυχιστικούς ελέγχους σε πλοία εταιρειών που οφείλουν δεδουλευμένα, πραγματοποιεί από το πρωί στο λιμάνι του Πειραιά κλιμάκιο της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), χωρίς να έχουν δημιουργηθεί μέχρι στιγμής προβλήματα, στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. Αρχικά ελέγχθηκαν τα πλοία των εταιρειών που εκτελούν δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό χωρίς να διαπιστωθούν κάποιες οφειλές σε πληρώματα. Τα πλοία αναχώρησαν κανονικά για τους προορισμούς τους.

Το συνδικαλιστικό κλιμάκιο της ΠΝΟ θα συνεχίσει τους ελέγχους και τις απογευματινές ώρες σε πλοία εταιρειών που αναχωρούν για τα νησιά του Αιγαίου.

Σημειώνεται ότ,ι η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία με επιστολή της που έδωσε στη δημοσιότητα από την προηγούμενη εβδομάδα, είχε δώσει προθεσμία έως την Πέμπτη 20/03 προς τις ναυτιλιακές εταιρείες NEL Lines, ΑΝΕΚ, Hellenic Seaways, Ventouris Sea Lines, ANMEZ και LANE Lines για την εξόφληση δεδουλευμένων στα πληρώματα.

Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι πολλές εταιρείες κατέβαλαν ήδη ένα ποσοστό των χρημάτων και ζήτησαν μια μικρή πίστωση χρόνου από την ΠΝΟ.

Σύμφωνα με στελέχη της διοίκησης της ΠΝΟ, ήδη η ΝΕL με έγγραφη δήλωσή της προς τη συνομοσπονδία των ναυτικών ανέφερε ότι επιθυμεί την πλήρη εξόφληση των πληρωμάτων στα υπό πλοιοκτησία διαχείριση πλοία της και ότι για τον σκοπό αυτόν εκχώρησε εγγράφως το ποσό 1.200.000 ευρώ, που διατηρεί και δικαιούται να λάβει από τη συμβαλλόμενη πιστώτρια τράπεζα "Millennium" και την καθολική της διάδοχο «Τράπεζα Πειραιώς».

Το ποσό αυτό, σύμφωνα με μέλη της διοίκησης της ΠΝΟ, που χαρακτηρίζουν ειλικρινή την κίνηση της εταιρείας, έχει συμφωνηθεί μεταξύ της NEL και της πιστώτριας τράπεζας σε εκτέλεση της απόφασης του εφετείου του Βορείου Αιγαίου περί επικύρωσης της συμφωνίας εξυγίανσης της εταιρείας.


 
     
 

Το δεξαμενόπλοιο ALIAKMON προσάραξε στη Σύρο
Αρχίζει δρομολόγια το «Πρέβελης»
Την πρόθεσή της να μεταφέρει την αφετηρία της εκφράζει η διαχειρίστρια εταιρία των κρουαζιεροπλοίων της Louis Cruises
ΕΚΦΝ: Εμπόδιο το νομικό καθεστώς για την απορρόφηση Ελλήνων ναυτικών στην κρουαζιέρα
Αμερικανοί Navy Seals κατέλαβαν το δεξαμενόπλοιο Morning Glory ανοικτά της Κύπρου
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου