Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 18:19:58

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Θέσεις arrow Βελτίωση της κυβερνητικής συνοχής, αμέσως
Βελτίωση της κυβερνητικής συνοχής, αμέσως
Πηγή: Express.gr
 ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση δεν γεφυρώθηκαν οι διαφορές για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, που εξακολουθεί να συνιστά «πηγή» τριβών ανάμεσα στους κυβερνητικούς εταίρους.

ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΑ Η  αντιπαράθεση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο πλήττει  τη δημόσια εικόνα της κυβέρνησης, με  εκατέρωθεν δηλώσεις από τη Νέα Δημοκρατία από τη μία πλευρά και το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Αριστερά από την άλλη.

ΤΟ «ΣΙΡΙΑΛ» αυτό πρέπει να τελειώσει σύντομα και να αποτελέσει  παράδειγμα προς αποφυγή για τη μετέπειτα πορεία της τρικομματικής κυβέρνησης. Οι κυβερνητικοί εταίροι οφείλουν από εδώ και στο εξής να διαβουλεύονται κατ'Α ιδίαν για όλα τα θέματα και να συμφωνούν στα βασικά σημεία πριν δημοσιοποιήσουν τις νομοθετικές προθέσεις τους.

Η ΣΥΝΟΧΗ της κυβέρνησης είναι σήμερα περισσότερο απαραίτητη παρά ποτέ. Μόνο ένα αρραγές μέτωπο μπορεί να «περάσει» στην ελληνική κοινωνία τις επώδυνες αλλά αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, που θα επιτρέψουν στην οικονομία να ανακάμψει.

ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΟ οι κομματικές συνιστώσες να αναζητούν πολιτικές διαφοροποίησης που θα τις κάνουν ευχάριστες στο στενό εκλογικό τους ακροατήριο.  Η Ελλάδα έφτασε στο «χείλος του γκρεμού» και εξακολουθεί, ασθμαίνοντας, να δίνει τη μάχη κατά της χρεοκοπίας και της βαθιάς ύφεσης.

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΦΕΛΗ θα προκύψουν για όλους όσοι στηρίζουν την κυβέρνηση μόνο εάν οι μεταρρυθμίσεις ολοκληρωθούν, ώστε να αποδώσουν καρπούς. Και για να συμβεί αυτό, πρέπει όλοι να τις στηρίζουν – όχι να τις υπονομεύουν με διαφοροποιήσεις στο Κοινοβούλιο ή στην εφαρμογή τους.

ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ της χώρας είναι υπεράνω των κομματικών υπολογισμών και στο σημείο όπου βρίσκονται η οικονομία και η κοινωνία δεν επιτρέπεται κανένα «πισωγύρισμα», που θα καθιστούσε ανώφελες τις θυσίες που έχουν γίνει.


 
     
 

Ζητούμενο το καθαρό «τοπίο» στην κτηματαγορά
Επείγει η βελτίωση του κλίματος στην οικονομία
Επείγον ζήτημα η διοχέτευση ρευστότητας
Αποκατάσταση εμπιστοσύνης κράτους-πολιτών
Σταθερότητα
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου