Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019, 20:47:32

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Θέσεις arrow Τόλμη και αποφασιστικότητα στις δομικές αλλαγές
Τόλμη και αποφασιστικότητα στις δομικές αλλαγές
Πηγή: Express.gr
 ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ που ήλθαν στο φως της δημοσιότητας το Σαββατοκύριακο δίνουν, έστω και ισχνό, προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου. Μεγαλύτερη είναι η διαφορά μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα, υπέρ του πρώτου, στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό.

Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ των δημοσκοπήσεων συνέπεσε χρονικά με την «αυστηρή» γραμμή από την πλευρά της κυβέρνησης στο θέμα των ΜΜΜ.

ΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ και ποσοτικά στοιχεία των τελευταίων καταδεικνύουν ότι η ελληνική κοινωνία αντιλαμβάνεται την ανάγκη για αλλαγές στον δημόσιο τομέα και στην ελληνική οικονομία και φαίνεται να υπάρχει ανοχή σε ριζοσπαστικές πολιτικές που περιορίζουν προνόμια συντεχνιών προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

ΟΙ ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ είναι γνωστές και χρόνιες. Η υπεράσπιση των αναγκαίων μεταρρυθμίσεων δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται στροφή προς τα δεξιά ή προς το συντηρητισμό. 'Αλλωστε ο πιο ανορθολογικός συντηρητισμός είναι η διατήρηση ενός οικονομικού μοντέλου που οδήγησε μια ολόκληρη χώρα στα πρόθυρα της ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας.

ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ της λογικής συνηγορούν υπέρ της εφαρμογής του ενιαίου μισθολογίου σε όλους τους φορείς του Δημοσίου και του σεβασμού των νόμων που στο πλαίσιο της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ψηφίζονται από τη Βουλή. Αυτή η λογική είχε χαθεί στην Ελλάδα της μεταπολίτευσης σε έναν κυκεώνα εύηχων ιδεών με κοινό παρονομαστή το λαϊκισμό.

Η «ΑΛΛΑΓΗ» σε πολιτικές και νοοτροπία είναι χρέος όλων μας προς τις επόμενες γενιές. Η κυβέρνηση πρέπει να υλοποιήσει τις δομικές αλλαγές για τις οποίες έχει δεσμευτεί, για να τελειώνουμε με τα μνημόνια και την τρόικα.
Αυτή είναι η μόνη λύση. 
     
 

Ζητούμενο το καθαρό «τοπίο» στην κτηματαγορά
Επείγει η βελτίωση του κλίματος στην οικονομία
Επείγον ζήτημα η διοχέτευση ρευστότητας
Αποκατάσταση εμπιστοσύνης κράτους-πολιτών
Σταθερότητα
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου