Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019, 10:16:34

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Πολιτική arrow Κυβέρνηση: Μέσω ΑΣΕΠ και με την προβλεπόμενη μοριοδότηση η μονιμοποίηση συμβασιούχων
Κυβέρνηση: Μέσω ΑΣΕΠ και με την προβλεπόμενη μοριοδότηση η μονιμοποίηση συμβασιούχων
Πηγή: Express.gr
«Η διάθεση και η πολιτική στόχευσή μας είναι να δημιουργούμε μόνιμες θέσεις εργασίας, όπου εξυπηρετούνται πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Στο βαθμό που το επιτρέπουν οι αναλογίες προσλήψεων- αποχωρήσεων (1 προς 4 το 2017, 1 προς 3 το 2018) και τα δημοσιονομικά της χώρας η προσπάθειά μας θα τείνει προς τις μόνιμες θέσεις εργασίας οι οποίες θα καλυφθούν μέσω διαγωνισμού ΑΣΕΠ με μοριοδότηση προϋπηρεσίας και κοινωνικών κριτηρίων όπως ήδη προβλέπεται», τονίζουν πηγές του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
 
Στο μεταξύ, λύση στο θέμα της μη έγκρισης πληρωμής συμβασιούχων στην καθαριότητα των δημόσιων υπηρεσιών, των ανεξάρτητων αρχών, των ΝΠΔΔ, των ΝΠΙΔ και των ΟΤΑ, θα δοθεί με σχετική τροπολογία που θα κατατεθεί στη Βουλή τις επόμενες ημέρες. Οι ίδιες πηγές διαβεβαιώνουν ότι με τη συγκεκριμένη ρύθμιση θα επιλυθεί το θέμα της μισθοδοσίας.
 
Στις άμεσες προτεραιότητες του υπουργείου περιλαμβάνεται ακόμα η προετοιμασία ώστε το νέο σύστημα κινητικότητας των δημοσίων υπαλλήλων να αρχίσει κανονικά στις 15 Απριλίου όπως προβλέπει ο σχετικός νόμος. Σε αυτό δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν μόνο οι φορείς που έχουν αποστείλει οργανογράμματα, κάτι που πρέπει να έχει συμβεί το αργότερο έως τις 15 Φεβρουαρίου.


 
     
 

Το Βιογραφικό του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα
Ζισκάρ ντ΄Εστέν: «Λύση στο πρόβλημα της Ελλάδας, η φιλική έξοδος από το Ευρώ»
Παπανδρέου: Τόλμησα να πω ότι λεφτά υπάρχουν.. έχει ο καιρός γυρίσματα
Αποκάλυψη: Τι ψιθύρισε ο Ντάισελμπλουμ στον Βαρουφάκη
Προκόπης Παυλόπουλος - Βιογραφικό
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου