Κυριακή, 21 Ιουλίου 2019, 22:15:10

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Τουρισμός arrow Θετικά μηνύματα για την Κρήτη στην τουριστική έκθεση «Ferien - Messe Wien» στην Αυστρία
Θετικά μηνύματα για την Κρήτη στην τουριστική έκθεση «Ferien - Messe Wien» στην Αυστρία
Πηγή: Express.gr
Δυναμικό ήταν το ξεκίνημα για την προβολή της Κρήτης στην τουριστική έκθεση Ferien-Messe Wien (12 - 15 Ιανουαρίου 2017) στη Βιέννη που έδωσε θετικά μηνύματα για τον τουρισμό του νησιού.Η «Ferien - Messe Wien», στην οποία μετέχουν περισσότεροι από 800 εκθέτες από 70 χώρες, και είναι μια από τις πρώτες διεθνείς εκθέσεις και η μεγαλύτερη στην Κεντρική Ευρώπη, χαρακτηρίζεται ως η σημαντικότερη τουριστική έκθεση της Αυστρίας, με 150.000 επισκέπτες κάθε χρόνο.

Στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποιήθηκαν από τον εντεταλμένο σύμβουλο τουρισμού Μιχάλη Βαμιεδάκη, -παρουσία του προϊσταμένου της διεύθυνσης τουρισμού Νίκου Αλεξάκη-επαφές με τουριστικούς φορείς, επαγγελματίες και εταιρείες του κλάδου, ενώ αισιόδοξα είναι τα μηνύματα από πλευράς Αυστριακών τουριστικών επιχειρήσεων και ταξιδιωτικών γραφείων για τις προοπτικές συνεργασίας κατά τη φετινή χρονιά.
«Οι Αυστριακοί επιβεβαιώνουν κάθε χρόνο ότι είναι πιστοί υποστηρικτές της Κρήτης και εκτιμούν βαθιά όλα τα πλεονεκτήματα του νησιού μας » ανέφερε ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουρισμού που εκπροσώπησε την Περιφέρεια, Μιχάλης Βαμιεδάκης.

Επίσης τόνισε ότι τα μηνύματα, όπως και από τις άλλες αγορές είναι άκρως θετικά για το ερχόμενο καλοκαίρι μιλώντας για σταθερή αυξητική ροή των κρατήσεων, διψήφια ποσοστά αύξησης κρατήσεων σε σχέση με την περσινή αντίστοιχη περίοδο και επιβεβαίωση ότι η Ελλάδα θα αποτελέσει το βασικό παίχτη  του καλοκαιριού στην Ανατολική Μεσόγειο.

Ακομη σημείωσε ότι «μαζί με τους συνεργάτες μας του τοπικού ΕΟΤ σχεδιάζονται οι επόμενες στοχευμένες δράσεις στην Αυστρία και τις γειτονικές χώρες για να αξιοποιήσουμε έξυπνους τρόπους προβολής προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω το τουριστικό ρεύμα από την Αυστρία προς την Κρήτη» .

Επίσης τόνισε ότι «βασική προϋπόθεση για το παραγωγικό καλοκαίρι είναι η ηρεμία και σταθερότητα στη γειτονιά μας, τόσο εντός όσο και εκτός χώρας» και συμπλήρωσε: « Πρέπει να διατηρηθεί και να αναδειχθεί περαιτέρω το πλεονέκτημα της ασφάλειας, της σταθερότητας, αλλά και της ανταγωνιστικότητας. Μεγάλο στοίχημα η ποιότητα των τουριστών και τα έσοδα που θα φέρουν, αλλά και η χρονική κατανομή τους»   Τέλος ανέφερε πως η περυσινή χρονιά απέδειξε με αριθμούς και τα διψήφια ποσοστά αύξησης αφίξεων του Οκτώβρη και Νοέμβρη ότι η επιμήκυνση επιτυγχάνεται .


 
     
 

Θεαματικά αυξημένη η κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το 10μηνο
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό»
Πάνω από 52.000 οι αιτήσεις για "επιταγές εργασίας στον τουρισμό"
Να επιταχυνθούν οι άδειες σε έργα υποδομής σε νέες και υπάρχουσες μαρίνες, ζήτησε ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Και με το Αμβούργο συνδέει τη Θεσσαλονίκη η γερμανική αεροπορική Germanwings
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου