Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 20:55:25

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Τουρισμός arrow Εως 40% η μείωση στον τουρισμό της Χαλκιδικής από τα έργα στο αεροδρόμιο "Μακεδονία"
Εως 40% η μείωση στον τουρισμό της Χαλκιδικής από τα έργα στο αεροδρόμιο "Μακεδονία"
Πηγή: Express.gr
Για μείωση των αφίξεων στη Χαλκιδική, που θα αγγίξει μέχρι και το 40%, διατυπώνει εκτίμηση ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής (ΕΞΧ), Γρηγόρης Τάσιος, αναφερόμενος στις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν στην τουριστική κίνηση τα προγραμματισμένα έργα στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", στο σημείο τομής των διαδρόμων προσαπογείωσης.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ 104,9 FM, πρόκειται για εργασίες που δεν σχετίζονται με τα έργα που θα πραγματοποιήσει η Fraport-Greece με την ανάληψη του αεροδρομίου στο τέλος Ιανουαρίου. Πρόκειται για μια εργολαβία, που αρχικά είχε ως χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης του έργου το τέλος Μαϊου.

“Είμαστε προβληματισμένοι και ανήσυχοι εδώ και μια εβδομάδα, διότι σε επικοινωνία που έχουμε με αεροπορικές εταιρείες που απευθύνονται είτε σε εμάς είτε στον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Αλέξανδρο Θάνο είτε αντίστοιχα και σε άλλους φορείς, εισπράττουμε έντονη την ανησυχία για το πότε θα ολοκληρωθεί το έργο, γιατί δεν έχουμε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα”, σημείωσε ο κ.Τάσιος.

“Όπως είχε ανακοινώσει επίσημα η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) θα μειωνόταν το κομμάτι των αφίξεων και αναχωρήσεων κατά 50% τουλάχιστον το πρώτο τετράμηνο. Τώρα όμως βλέπουμε ότι στις εταιρείες που κάνουν αιτήσεις για θέσεις στάθμευσης, τα λεγόμενα slots, δεν δίνεται ξεκάθαρη απάντηση”, πρόσθεσε.


 
     
 

Θεαματικά αυξημένη η κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το 10μηνο
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό»
Πάνω από 52.000 οι αιτήσεις για "επιταγές εργασίας στον τουρισμό"
Να επιταχυνθούν οι άδειες σε έργα υποδομής σε νέες και υπάρχουσες μαρίνες, ζήτησε ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Και με το Αμβούργο συνδέει τη Θεσσαλονίκη η γερμανική αεροπορική Germanwings
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου