Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 01:38:53

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Τουρισμός arrow Με πληρότητα 85% κλείνουν τα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής τον Σεπτέμβριο
Με πληρότητα 85% κλείνουν τα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής τον Σεπτέμβριο
Πηγή: Express.gr
Με πληρότητα της τάξης του 85% κλείνουν τα ξενοδοχεία της Χαλκιδικής τον μήνα Σεπτέμβριο όπως σημείωσε στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ, “Πρακτορείο 104,9FM” ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής (ΕΞΧ), Γρηγόρης Τάσιος αναφερόμενος στην τρέχουσα τουριστική σεζόν. Αναφερόμενος ωστόσο στα έσοδα του κλάδου, ο κ. Τάσιος μίλησε για «μονοψήφια μείωση» για φέτος, που είναι αποτέλεσμα κυρίως της κακής «έναρξης της σεζόν».

Ο κ. Τάσιος σχολιάζοντας τα αποτελέσματα ενημερωτικής ημερίδας που διοργάνωσε η Ένωση Ξενοδοχείων Χαλκιδικής, εστίασε σε συμπεράσματα που οδηγούν τους ξενοδόχους σε μια νέα πραγματικότητα. Κατά τον ίδιο, σε μια περίοδο που η sharing economy (σ.σ.οικονομία διαμοιρασμού) γνωρίζει μεγάλη άνθιση, «δεν υπάρχει άλλη επιλογή» από την προσαρμογή.

Στην ενημερωτική ημερίδα συζητήθηκαν οι νέες εξελίξεις στην βιομηχανία του τουρισμού και δη του ξενοδοχειακού με θεματολογία όπως οι online κρατήσεις με τις πλατφόρμες κρατήσεων που  «έχουν το 60%» των κρατήσεων σήμερα, η κατάταξη των τουριστικών καταλυμάτων και οι εξελίξεις στο θεσμικό περιβάλλον του τουρισμού.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο κ.Τάσιος και στις νέες τάσεις στον τουρισμό, όπως είναι το book direct, το green key με τη συνεπαγόμενη περιβαλλοντική διαχείριση του ξενοδοχείου και το νέο σήμα "Bike Friendly Hotel", που ορίζει τα φιλικά προς το ποδήλατο και τους ποδηλάτες καταλύματα. 


 
     
 

Θεαματικά αυξημένη η κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το 10μηνο
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό»
Πάνω από 52.000 οι αιτήσεις για "επιταγές εργασίας στον τουρισμό"
Να επιταχυνθούν οι άδειες σε έργα υποδομής σε νέες και υπάρχουσες μαρίνες, ζήτησε ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Και με το Αμβούργο συνδέει τη Θεσσαλονίκη η γερμανική αεροπορική Germanwings
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου