Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, 19:36:17

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Τουρισμός arrow Ρόδος: Στο 100% οι πληρότητες ξενοδοχείων και ενοικιαζομένων δωματίων
Ρόδος: Στο 100% οι πληρότητες ξενοδοχείων και ενοικιαζομένων δωματίων
Πηγή: Express.gr
Το 100% φτάνουν οι πληρότητες των ξενοδοχείων και των ενοικιαζομένων δωματίων στο νησί της Ρόδου αυτές τις μέρες αφού η τουριστική κίνηση στο νησί εξελίσσεται, όπως και τους προηγούμενους μήνες σε ιδιαιτέρως καλά επίπεδα ενώ καλά πηγαίνει η σεζόν και σε όλα τα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου.

Ειδικά για την Ρόδο οι αφίξεις τουριστών και τον Αύγουστο είναι αυξημένες κατά 6% περίπου σε σχέση με πέρσι γεγονός ιδιαιτέρως σημαντικό αφού ο Αύγουστος είναι πάντα ο καλύτερος μήνας στην τουριστική κίνηση του νησιού και πάντα οι αφίξεις ήταν ιδιαίτερα υψηλές.

Με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν η μέρα με τη μεγαλύτερη κίνηση κατά το μήνα Αύγουστο μέχρι τώρα ήταν το Σάββατο 6 του μήνα. Καθ' όλη τη διάρκειά της σημειώθηκαν 292 κινήσεις αεροσκαφών και έφτασαν στη Ρόδο 23.268 τουρίστες ενώ αναχώρησαν 22.131 τουρίστες.

Όσον αφορά το μήνα Σεπτέμβριο εκτιμάται ότι θα εξελιχθεί ικανοποιητικά καθώς υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και μάλιστα πολλές εταιρίες ζήτησαν έξτρα πτήσεις προς Ρόδο και το αίτημα τους ικανοποιήθηκε.

Για τον λόγο αυτό οι εκτιμήσεις είναι ότι η φετινή χρονιά θα είναι από τις πλέον καλές στην ιστορία του ροδιακού τουρισμού σε επίπεδο αφίξεων. Την ευημερία των αριθμών πάντως ενστερνίζεται η συντριπτική πλειοψηφία των καταστηματαρχών και των επαγγελματιών οι οποίοι υποστηρίζουν ότι φέτος έχουν υποστεί σημαντική υστέρηση εσόδων σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια.


 
     
 

Θεαματικά αυξημένη η κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το 10μηνο
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό»
Πάνω από 52.000 οι αιτήσεις για "επιταγές εργασίας στον τουρισμό"
Να επιταχυνθούν οι άδειες σε έργα υποδομής σε νέες και υπάρχουσες μαρίνες, ζήτησε ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Και με το Αμβούργο συνδέει τη Θεσσαλονίκη η γερμανική αεροπορική Germanwings
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου