Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019, 00:46:34

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Τουρισμός arrow Δεν είχε επίπτωση το Brexit στις ροές Αγγλων τουριστών προς την Ελλάδα
Δεν είχε επίπτωση το Brexit στις ροές Αγγλων τουριστών προς την Ελλάδα
Πηγή: Express.gr
Δεν είχε επίπτωση το BREXIT στις τουριστικές ροές των Αγγλων προς την Ελλάδα όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Ανδρέας Ανδρεάδης στη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους. Μάλιστα υπογράμμισε ότι για το 2017 ανοίγεται μία ευκαιρία για τη χώρας μας να κλειδώσει από τώρα το 1/3 των αφίξεων από την αγορά της Βρετανίας. Όπως είπε, ήδη, έχουν ξεκινήσει οι κρατήσεις για την επόμενη χρονιά (Early Bookings) και η Ελλάδα θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία.

Προς την κατεύθυνση της επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, ο ΣΕΤΕ επεξεργάζεται συγκεκριμένο σχέδιο επιμήκυνσης της τουριστικής περιόδου, το οποίο θα είναι τριετούς διάρκειας, θα αφορά την τρίμηνη επέκταση (της περιόδου) και θα στοχεύει στην προσέλκυση συνολικά 600.000 επισκεπτών. Οι περιοχές που αναμένεται να εφαρμοστεί το σχέδιο είναι η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Γιάννης Ρέτσος: Αδυνατούν οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις να ελιχθούν τιμολογιακά για να ελκύσουν περισσότερο τουρισμό

Η φετινή χρονιά θα μπορούσε να ήταν μία χρονιά κορύφωσης των τουριστικών μεγεθών, εκτίμησε ο αντιπρόεδρος του ΣΕΤΕ, Γιάννης Ρέτσος, υπογραμμίζοντας ότι οι επιχειρήσεις, λόγω της υψηλής φορολόγησης, δεν μπορούσαν να επιδείξουν ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική και να προσελκύσουν μεγάλες τουριστικές ροές, απόρροια των γεγονότων στην Τουρκία. Αντίθετα, όπως επεσήμανε, η στάση της Ελλάδας ήταν παθητική.

Παραμένοντας στο σκέλος των χρηματοοικονομικών, ο κ. Ρέτσος σημείωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ,  ότι πέραν των φορολογικών συντελεστών, που εμποδίζουν όποια τιμολογιακή ευελιξία, υπάρχει το ζήτημα της επιδότησης, μέσω ΕΣΠΑ, των μικρών καταλυμάτων, προκειμένου να εκσυγχρονίσουν τη μονάδα τους. Οι προϋποθέσεις για ένταξη στο ΕΣΠΑ, ουσιαστικά, τις καθιστά εκτός επιδοτήσεων, πρόσθεσε ο κ. Ρέτσος και ζήτησε να εξεταστούν εκ νέου.


 
     
 

Θεαματικά αυξημένη η κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το 10μηνο
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό»
Πάνω από 52.000 οι αιτήσεις για "επιταγές εργασίας στον τουρισμό"
Να επιταχυνθούν οι άδειες σε έργα υποδομής σε νέες και υπάρχουσες μαρίνες, ζήτησε ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Και με το Αμβούργο συνδέει τη Θεσσαλονίκη η γερμανική αεροπορική Germanwings
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου