Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 20:57:09

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Τουρισμός arrow Πρόσθετες διανυκτερεύσεις στους Τούρκους δίνουν οι ξενοδόχοι της Χαλκιδικής
Πρόσθετες διανυκτερεύσεις στους Τούρκους δίνουν οι ξενοδόχοι της Χαλκιδικής
Πηγή: Express.gr
Τη δυνατότητα για πρόσθετες διανυκτερεύσεις στη Χαλκιδική, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, αποφάσισαν να δώσουν στους Τούρκους πελάτες τους, που ήδη βρίσκονται εκεί, οι ξενοδόχοι της Χαλκιδικής, μέχρις ότου η κατάσταση στην Τουρκία εξομαλυνθεί πλήρως μετά την πρόσφατη απόπειρα πραξικοπήματος. Την πρωτοβουλία ανέλαβε η Ένωση Ξενοδόχων Χαλκιδικής (ΕΞΧ), σε μία προσπάθεια να εξυπηρετήσει τους περίπου 250 Τούρκους πολίτες, που αυτή τη στιγμή εξακολουθούν να κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή, την οποία κατά την πρόσφατη γιορτή του Μπαϊραμιού κατέκλυσαν τουρίστες από τη γειτονική χώρα.

“Κάναμε ό,τι οφείλαμε να κάνουμε ώς επαγγελματίες. Δηλαδή στις 10 Ιουλίου αυτοί οι άνθρωποι ήταν καλοί μας πελάτες και στις 11 όχι;” επισήμανε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της ΕΞΧ και γενικός γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), Γρηγόρης Τάσιος, εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους η Ένωση αποφάσισε να έρθει  σε επαφή με τον γενικό πρόξενο της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη και να του προτείνει συγκεκριμένες διευκολύνσεις στον τρόπο ή το υπόλοιπο της πληρωμής και διαμονής των Τούρκων τουριστών. Ο Τούρκος διπλωμάτης ευχαρίστησε θερμά τον εκπρόσωπο την ΕΞΧ για την πρωτοβουλία. Προς το παρόν πάντως, δεν έχουν κατατεθεί αιτήματα από Τούρκους τουρίστες, που θέλουν να κάνουν χρήση των διευκολύνσεων.

Πριν από λίγες ημέρες, ο αριθμός των Τούρκων τουριστών που βρίσκονταν στον νομό Χαλκιδικής ήταν πολύ μεγαλύτερος. Ωστόσο, μετά το τέλος της γιορτής του Μπαϊραμιού, οι περισσότεροι εξ αυτών επέστρεψαν στις πατρίδες τους. Η συντριπτική πλειοψηφία των Τουρκών τουριστών που επισκέπτονται τη Χαλκιδική καταφθάνει στην περιοχή οδικώς. Το φετινό Μπαϊράμι διήρκεσε από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου, με αποτέλεσμα πολλοί Τούρκοι τουρίστες να εκμεταλλευτούν τις επίσημες αργίες για να κάνουν τις διακοπές τους στην περιοχή από την 1η έως τις 10 του μηνός.


 
     
 

Θεαματικά αυξημένη η κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το 10μηνο
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό»
Πάνω από 52.000 οι αιτήσεις για "επιταγές εργασίας στον τουρισμό"
Να επιταχυνθούν οι άδειες σε έργα υποδομής σε νέες και υπάρχουσες μαρίνες, ζήτησε ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Και με το Αμβούργο συνδέει τη Θεσσαλονίκη η γερμανική αεροπορική Germanwings
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου