Πέμπτη, 25 Απριλίου 2019, 11:43:02

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Τουρισμός arrow Κουντουρά: Σε εξέλιξη δράσεις για αύξηση των τουριστικών ροών από τη Ρωσία
Κουντουρά: Σε εξέλιξη δράσεις για αύξηση των τουριστικών ροών από τη Ρωσία
Πηγή: Express.gr
Στις ελληνικές δράσεις για την σημαντική αύξηση των τουριστικών ροών από τη Ρωσία αναφέρθηκε η Αν. Υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από κοινού με την Υφυπουργό Πολιτισμού της Ρωσικής Ομοσπονδίας και αρμόδια για τον τουρισμό κα 'Αλα Μανίλοβα χθες στη Μόσχα. Οι δύο υπουργοί επισήμαναν τις θετικές προοπτικές για το 2016 και επιβεβαίωσαν την άριστη συνεργασία και την ισχυρή κοινή βούληση για την περαιτέρω προώθηση των τουριστικών σχέσεων.

Η κα Κουντουρά αναφέρθηκε στις συντονισμένες ενέργειες της Ελληνικής κυβέρνησης για την ενίσχυση της τουριστικής κίνησης, δίνοντας έμφαση στην έναρξη από τον φετινό Ιούνιο της έκδοσης θεωρήσεων πολλαπλών εισόδων τριετούς και πενταετούς διάρκειας για τους Ρώσους επισκέπτες. Σχετικά με τις αυξημένες απαιτήσεις του νέου συστήματος βιομετρικών στοιχείων, επισήμανε ότι έχουν πλήρως ξεπεραστεί οι αρχικές δυσκολίες και κατόπιν των δραστικών ενεργειών του Υπουργείου Εξωτερικών για την επιπλέον στελέχωση και ενίσχυση των δομών, πλέον οι διαδικασίες της έκδοσης πραγματοποιούνται με εξαιρετικά ταχείς ρυθμούς, καλύπτοντας πλήρως την αυξημένη ζήτηση.

Η κα Μανίλοβα δήλωσε την θερμή υποστήριξή της και την εμπιστοσύνη της στην Ελλάδα χαρακτηρίζοντάς την τον υπ?αριθμόν ένα εταίρο της Ρωσίας στον τομέα του τουρισμού καθώς και κορυφαίο προορισμό για τους Ρώσους το 2016 χάρις και στο φετινό Αφιερωματικό έτος Ελλάδας- Ρωσίας που δίνει ισχυρή ώθηση στην αύξηση της ποιότητας και το εύρος των σχέσεων και ενθαρρύνει την ανταλλαγή τουριστικών ροών. Καταγράφεται, όπως είπε, σημαντική αύξηση της ζήτησης για την Ελλάδα από τις Περιφέρειες της Ρωσίας και για θεματικές μορφές τουρισμού, όπως ο θρησκευτικός. Εξέφρασε την ικανοποίησή της για το επίπεδο της συνεργασίας με το Ελληνικό Υπουργείο και για την ενεργή συμβολή της κας Κουντουρά στην προώθηση κοινών δράσεων και τουριστικών συνεργασιών.


 
     
 

Θεαματικά αυξημένη η κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το 10μηνο
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό»
Πάνω από 52.000 οι αιτήσεις για "επιταγές εργασίας στον τουρισμό"
Να επιταχυνθούν οι άδειες σε έργα υποδομής σε νέες και υπάρχουσες μαρίνες, ζήτησε ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Και με το Αμβούργο συνδέει τη Θεσσαλονίκη η γερμανική αεροπορική Germanwings
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου