Κυριακή, 21 Απριλίου 2019, 01:27:41

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Τουρισμός arrow Κρέτσος: «Τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία έχουν εμπιστοσύνη στην Ελλάδα»
Κρέτσος: «Τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία έχουν εμπιστοσύνη στην Ελλάδα»
Πηγή: Express.gr
Παρά τη συνεχιζόμενη μεταναστευτική και προσφυγική κρίση, η Ελλάδα αναμένει να υποδεχθεί φέτος αριθμό ρεκόρ 27 εκατομμυρίων τουριστών. "Πιστεύω ότι είναι ένα επίτευγμα δεδομένου του γεγονότος ότι έχουμε capital controls, έχουμε ακόμη την προσφυγική και μεταναστευτική κρίση - η οποία κάνει τους τουρίστες να το σκέφτονται διπλά αν θέλουν να επισκεφθούν τη Λέσβο ή κάποια άλλα μέρη που είναι κομβικά σημεία για τους μετανάστες", δήλωσε χθες σε δημοσιογράφους ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος.

"Η Ελλάδα είναι σήμα κατατεθέν στον τουρισμό. Πάντα ήταν και πιστεύω ότι πάντα θα είναι", πρόσθεσε ο κ. Κρέτσος.

Η αύξηση της τουριστικής κίνησης μπορεί να οφείλεται εν μέρει στην πολιτική αστάθεια και τις τρομοκρατικές επιθέσεις που αποτρέπουν τους ταξιδιώτες που θέλουν να επισκεφθούν την Αίγυπτο και την Τουρκία.

Και οι δύο αυτές χώρες έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες τους σε εκατομμύρια τουρίστες στο παρελθόν, αλλά τώρα βλέπουν τον αριθμό τους να μειώνεται δραματικά.

Η Ελλάδα έχει δοκιμαστεί από μια παρατεταμένη οικονομική κρίση, ωστόσο, έχει παραμείνει ασφαλής και σταθερή. Πέρυσι η χώρα δέχθηκε περίπου 26,5 εκατομμύρια επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

«Τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία έχουν εμπιστοσύνη στην Ελλάδα», πρόσθεσε ο Λευτέρης Κρέτσος αναφερόμενος στα πλεονεκτήματα που προσφέρει η Ελλάδα για τους τουρίστες, μεταξύ των οποίων ο καλός καιρός, η γαστρονομία και τα αρχαία μνημεία, ενώ επεσήμανε ότι η διεθνής εικόνα της χώρας ενισχύθηκε από τον τρόπο με τον οποίο χειρίσθηκε τους περισσότερους του 1 εκατομμυρίου πρόσφυγες και μετανάστες που έχουν φθάσει από το 2015.

«Το γεγονός ότι απλοί άνθρωποι έδειξαν στους πρόσφυγες τόση υποστήριξη είναι επίσης κάτι που πιστεύω ότι προσελκύει περισσότερους ανθρώπους για να επισκεφθούν την Ελλάδα...Τελικά, δεν αποτελεί αρνητικό παράγοντα», τόνισε ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας.


 
     
 

Θεαματικά αυξημένη η κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το 10μηνο
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό»
Πάνω από 52.000 οι αιτήσεις για "επιταγές εργασίας στον τουρισμό"
Να επιταχυνθούν οι άδειες σε έργα υποδομής σε νέες και υπάρχουσες μαρίνες, ζήτησε ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Και με το Αμβούργο συνδέει τη Θεσσαλονίκη η γερμανική αεροπορική Germanwings
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου