Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 20:57:56

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Τουρισμός arrow Ελ.Κουντουρά: Πολύ αυξημένη η ζήτηση για αφίξεις τουριστών από Ρωσία, Γερμανία και Αγγλία
Ελ.Κουντουρά: Πολύ αυξημένη η ζήτηση για αφίξεις τουριστών από Ρωσία, Γερμανία και Αγγλία
Πηγή: Express.gr
Πολύ αυξημένη είναι έως στιγμής η ζήτηση για αφίξεις το καλοκαίρι στην Ελλάδα τουριστών από τη Ρωσία, τη Γερμανία και την Αγγλία, είπε στο «Πρακτορείο 104,9 FM» η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, Ελενα Κουντουρά, υπογραμμίζοντας ότι και για το 2016 υπάρχει θετικό πρόσημο στον ελληνικό τουρισμό.

«Από Ρωσία, Γερμανία και Αγγλία η ζήτηση των αφίξεων είναι πολύ αυξημένη και εκτιμάμαι ότι το 2016, αν όλα πάνε καλά, θα είναι μια εξαιρετική χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό» είπε η κ. Κουντουρά, μιλώντας στην εκπομπή «ΑΠΕριττα», και χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο για την ελληνική οικονομία την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, από τις 7 Απριλίου έως τα τέλη Νοεμβρίου.

Σημαντική εξέλιξη χαρακτήρισε επίσης και το ότι η Ελλάδα κατάφερε να καθιερωθεί ως παγκόσμιος τουριστικός προορισμός κρουαζιέρας, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στην αύξηση της τουριστικής κίνησης και από τη Ρωσία και τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του έτους Ελλάδας ? Ρωσίας.

Όπως είπε, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, μεταξύ άλλων, σε συνεννόηση με την αρμόδια υπουργό της Ρωσίας κ. Μανίλοβα, στις 20 Μαϊου θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα φόρουμ με στόχο τη στήριξη του θρησκευτικού ? προσκυνηματικού τουρισμού.

«Η ροή από τη Ρωσία αναμένεται να είναι πολύ μεγάλη και η κ. Μανίλοβα τόνισε το ενδιαφέρον της να έρθουν όλες οι περιφέρειες της Ρωσίας εδώ, ώστε να γνωρίσουν τη χώρα και να μπορέσουν να την προτείνουν στους κατοίκους τους» τόνισε η κ. Κουντουρά.


 
     
 

Θεαματικά αυξημένη η κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το 10μηνο
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό»
Πάνω από 52.000 οι αιτήσεις για "επιταγές εργασίας στον τουρισμό"
Να επιταχυνθούν οι άδειες σε έργα υποδομής σε νέες και υπάρχουσες μαρίνες, ζήτησε ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Και με το Αμβούργο συνδέει τη Θεσσαλονίκη η γερμανική αεροπορική Germanwings
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου