Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 20:58:15

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Τουρισμός arrow ΣΕΤΕ: Από εξωγενείς παράγοντες θα κριθεί η πορεία του Ελληνικού τουρισμού το 2016
ΣΕΤΕ: Από εξωγενείς παράγοντες θα κριθεί η πορεία του Ελληνικού τουρισμού το 2016
Πηγή: Express.gr
Ο προβληματισμός που "πλανάται στον κόσμο" από τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις, η εξέλιξη του προσφυγικού, οι σχέσεις Ρωσίας και Τουρκίας αλλά και η νέα διαδικασία βιομετρικών θεωρήσεων visa θα κρίνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την εξέλιξη της νέας τουριστικής χρονιάς για την Ελλάδα. Σε σημερινή εκδήλωση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, ο πρόεδρος του συνδέσμου Ανδρέας Ανδρεάδης σημείωσε, ότι το Μάρτιο θα φανεί πως θα εξελιχθεί το 2016 για τον ελληνικό τουρισμό.
 
Το γεγονός ότι οι αεροπορικές εταιρίες έχουν αυξήσει κατά 800,000 περίπου τις θέσεις για τη νέα χρονιά, σίγουρα είναι ένα θετικό γεγονός, ανάφερε ο κ. Ανδρέαδης, αλλά όλα, όπως τόνισε θα εξαρτηθούν και από τους εξωγενείς παράγοντες που ανάφερε παραπάνω. Σε αυτούς τους παράγοντες ο κ. Ανδρέαδης προσέθεσε την εφαρμογή των προαπαιτούμενων της συμφωνίας, με το ασφαλιστικό και την εφαρμογή του νόμου για τα κόκκινα δάνεια να χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής. Όπως είπε, υπάρχει ανάγκη για θεσμικό πλαίσιο που θα επιτρέψει στις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις που απαιτούν κεφαλαιουχική εξυγίανση να ρυθμίσουν συνολικά τα χρέη τους, ώστε να επανεκκινήσουν σε υγιή βάση στο πλαίσιο ενός αξιόπιστου επειχειρηματικού σχεδίου, χωρίς να μεσολαβήσει "κλείσιμο" της επιχείρησης. Έτσι η παρέμβαση στα κόκκινα δάνεια θα αναδειχθεί σε σημαντικό παράγοντα ανάκαμψης της ιδιωτικής οικονομίας, κατέληξε.
 
Στα "συν" της επόμενης χρονιάς, η ισοτιμία του Ευρώ, η χαμηλή τιμή πετρελαίου, η συλλογική ακατάπαυστη προσπάθεια επιχειρήσεων και εργαζομένων, αλλά και η συνεχώς ενισχυόμενη εικόνα ποιότητας προϊόντος και ασφάλειας προορισμού, υπογράμμισε ο κ. Ανδρεάδης. Σε ό,τι αφορά τέλος την συνεισφορά του κλάδου στην ελληνική οικονομία, τονίστηκε ότι το 2015 αυξήθηκε 6% τον όγκο απασχόληση των μισθωτών. Παράλληλα οι συνολικές αποδοχές των μισθωτών του τομέα θα αγγίξουν τα 4 δισ. ευρώ, αυξημένες σχεδόν κατά 200 εκατ. σε σχέση με το 2014. Τέλος οι συνολικές εισφορές του τομέα προς το ΙΚΑ θα αγγίξουν το 1,7 δισ. ευρώ.


 
     
 

Θεαματικά αυξημένη η κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το 10μηνο
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό»
Πάνω από 52.000 οι αιτήσεις για "επιταγές εργασίας στον τουρισμό"
Να επιταχυνθούν οι άδειες σε έργα υποδομής σε νέες και υπάρχουσες μαρίνες, ζήτησε ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Και με το Αμβούργο συνδέει τη Θεσσαλονίκη η γερμανική αεροπορική Germanwings
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου