Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 20:58:19

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Τουρισμός arrow Προτάσεις Μάρδα για την τουριστική προβολή της Ελλάδας
Προτάσεις Μάρδα για την τουριστική προβολή της Ελλάδας
Πηγή: Express.gr
Εχοντας υπόψη ότι ο τουρισμός αποτελεί κύριο πόλο της πολιτικής εξωστρέφειας της χώρας, ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας κατέθεσε μια ιδιαίτερη πρόταση στην αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντούρα για την τουριστική προβολή της χώρας στο εξωτερικό.

Προτάθηκε, αναλυτικότερα, ένας τρόπος μιας ιδιαίτερης διαφήμισης της χώρας, με μεσοπρόθεσμο χαρακτήρα, οδηγώντας σε εξοικονόμηση χρημάτων. Πιο συγκεκριμένα, προτείνεται η οργάνωση μιας συναυλίας στο Παναθηναϊκό Στάδιο, με τη συμμετοχή επιλεγμένων αστεριών του πενταγράμμου από τις χώρες εκείνες που ενδιαφέρουν την Ελλάδα τουριστικά και μπορούν να καταγράψουν υψηλή δυναμική. Τέτοιες είναι, με βάση την πρόταση, πλην των παραδοσιακών εταίρων της χώρας στην Ευρώπη, οι ΗΠΑ, η Κίνα και η Ρωσία.

Σύμφωνα με την πρόταση, στην εξέδρα των τραγουδιστών και πίσω από αυτούς, θα υπάρχει ημικυκλική γιγαντοοθόνη που θα προβάλει τις τουριστικές ομορφιές της χώρας στέλνοντας μηνύματα ελκυστικά για τη χώρα, σε πολλές γλώσσες. Στο πλαίσιο του σκεπτικού αυτού θα κληθεί παραδείγματος χάρη, πλην μιας ή δυο γνωστών τραγουδιστριών από τις ΗΠΑ κ.ά., μια ιδιαίτερα γνωστή τραγουδίστρια από την Κίνα, ενώ κατά την ώρα της παρουσίας της στη σκηνή θα προβάλλονται, εκτός των άλλων, γάμοι Κινέζων στη Σαντορίνη, μαζί με θετικά συνθήματα για τον ελληνικό τουρισμό στην κινεζική γλώσσα. Το ίδιο προβλέπεται να γίνει και για τη Ρωσία, τη Γαλλία όπως και για τις άλλες χώρες. Τα συγκεκριμένα σποτ, επισημαίνεται στην πρόταση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και κατά τα επόμενα χρόνια από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, εξέλιξη που οδηγεί, όπως σημειώνεται, στη μείωση του κόστους παραγωγής διαφημιστικών μηνυμάτων.


 
     
 

Θεαματικά αυξημένη η κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το 10μηνο
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό»
Πάνω από 52.000 οι αιτήσεις για "επιταγές εργασίας στον τουρισμό"
Να επιταχυνθούν οι άδειες σε έργα υποδομής σε νέες και υπάρχουσες μαρίνες, ζήτησε ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Και με το Αμβούργο συνδέει τη Θεσσαλονίκη η γερμανική αεροπορική Germanwings
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου