Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 20:58:20

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Τουρισμός arrow Ελενα Κουντουρά: «Η Ελλάδα είναι ελκυστικός και ασφαλής προορισμός»
Ελενα Κουντουρά: «Η Ελλάδα είναι ελκυστικός και ασφαλής προορισμός»
Πηγή: Express.gr
Πρέπει να εκτιμήσουμε τις γεωπολιτικές συνθήκες στην περιοχή μας και να προβάλουμε την Ελλάδα όχι μόνο σαν έναν από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς αλλά μια χώρα που μπορούν οι τουρίστες να κάνουν τις διακοπές τους με ασφάλεια, ανέφερε μιλώντας στη Βουλή η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομίας Ανάπτυξης και Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Η κ. Κουντουρά πρόσθεσε ότι προωθείται σχέδιο ολοκληρωμένων δράσεων για την ενιαία προβολή και προώθηση του τουρισμού σε συνεργασία με τις περιφέρειες και τον ιδιωτικό τομέα, με στοχευμένες δράσεις στις αγορές του εξωτερικού.

Η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού αναφέρθηκε εν συνεχεία στις προσπάθειες για να αυξηθεί ο αριθμός των επισκεπτών μέσω της επέκτασης της τουριστικής περιόδου με την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού που μπορούν να προσελκύσουν τουρίστες σε περιόδους εκτός αιχμής. Ο στόχος αυτός αφορά τόσο στις παραδοσιακές μας αγορές, όσο και στις νέες αγορές όπως η Κίνα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Κορέα, η Μέση Ανατολή και η Αμερική και ο Kαναδάς ενώ πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο και αγορές, όπως της Ρωσίας .

Η κ. Κουντουρά αναφέρθηκε επίσης στην αναγκαιότητα της αναβάθμισης της τουριστικής εκπαίδευσης και στην ενεργοποίηση όλων των διαθέσιμων χρηματοδοτικών και αναπτυξιακών εργαλείων, μέσω του νέου αναπτυξιακού νόμου και του ΕΣΠΑ.


 
     
 

Θεαματικά αυξημένη η κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το 10μηνο
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό»
Πάνω από 52.000 οι αιτήσεις για "επιταγές εργασίας στον τουρισμό"
Να επιταχυνθούν οι άδειες σε έργα υποδομής σε νέες και υπάρχουσες μαρίνες, ζήτησε ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Και με το Αμβούργο συνδέει τη Θεσσαλονίκη η γερμανική αεροπορική Germanwings
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου