Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 20:58:21

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Τουρισμός arrow Αύξηση 15,9% κατέγραψε η επιβατική κίνηση στο «Ελ. Βενιζέλος» το Νόεμβριο
Αύξηση 15,9% κατέγραψε η επιβατική κίνηση στο «Ελ. Βενιζέλος» το Νόεμβριο
Πηγή: Express.gr
Συνεχίζει την ανοδική πορεία και το μήνα Νοέμβριο η επιβατική κίνηση στο αεροδρόμιο της Αθήνας, φθάνοντας τους 1,2 εκατομμύρια επιβάτες, καταγράφοντας αύξηση της τάξεως 15,9%, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014. Αναλυτικά, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του ΔΑΑ, για το μήνα Νοέμβριο, οι επιβάτες εσωτερικού παρουσίασαν υψηλά επίπεδα ανόδου της τάξης του 20,2%, ενώ και οι διεθνείς επιβάτες αυξήθηκαν σημαντικά κατά 13,3%. Τόσο οι ξένοι επισκέπτες όσο και οι Έλληνες επιβάτες κατέγραψαν σημαντική άνοδο της τάξης του 18,4% και 15,3%, αντίστοιχα.

Κατά την περίοδο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου, η κίνηση του αεροδρομίου έφτασε τα 16,9 εκατομμύρια επιβάτες, αυξημένη σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014 κατά 19,6%, με την κίνηση εσωτερικού να παρουσιάζει αύξηση κατά 22,7% και την κίνηση εξωτερικού κατά 17,9%. Οι Έλληνες ταξιδιώτες παρουσίασαν αύξηση κατά 12%, ενώ οι ξένοι επισκέπτες κατέγραψαν, επίσης, άνοδο της τάξης του 26%.

Σε ό,τι αφορά τις πτήσεις, κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, οι πτήσεις στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών έφτασαν τις 11,6 χιλιάδες και παρουσίασαν αύξηση 9%, σε σύγκριση με το Νοέμβριο 2014. Αναλυτικά, τόσο οι εγχώριες όσο και οι διεθνείς πτήσεις σημείωσαν αύξηση κατά 6,8% και 10,7%, αντίστοιχα.

Συνολικά, ο αριθμός των πτήσεων στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, κατά την περίοδο Ιανουαρίου-Νοεμβρίου, έφτασε τις 164,3 χιλιάδες και κατέγραψε άνοδο της τάξης του 14,4%, σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2014, με αύξηση και στα δύο σκέλη, εσωτερικού και εξωτερικού, κατά 11,6% και 16,6%, αντίστοιχα.


 
     
 

Θεαματικά αυξημένη η κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το 10μηνο
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό»
Πάνω από 52.000 οι αιτήσεις για "επιταγές εργασίας στον τουρισμό"
Να επιταχυνθούν οι άδειες σε έργα υποδομής σε νέες και υπάρχουσες μαρίνες, ζήτησε ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Και με το Αμβούργο συνδέει τη Θεσσαλονίκη η γερμανική αεροπορική Germanwings
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου