Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 20:58:28

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Τουρισμός arrow Το νέο προβλήτα κρουαζιεροπλοίων, εγκαινίασε η Ελενα Κουντουρά στην Κέρκυρα
Το νέο προβλήτα κρουαζιεροπλοίων, εγκαινίασε η Ελενα Κουντουρά στην Κέρκυρα
Πηγή: Express.gr
 Την κορδέλα των εγκαινίων του νέου προβλήτα κρουαζιεροπλοίων, στον χώρο του νέου λιμένα της Κέρκυρας, «έκοψε» το πρωί η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουρά. Η αναπληρώτρια υπουργός, που βρέθηκε μόλις για λίγες ώρες στο νησί, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένη για το νέο αυτό έργο, ενώ στις δηλώσεις της στους δημοσιογράφους επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «ο τουρισμός είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες της ελληνικής οικονομίας και είναι σήμερα, παρά ποτέ, υποχρέωσή μας να μπορέσουμε να βοηθήσουμε, να στηρίξουμε, έτσι ώστε να αναπτυχθεί. Η Κέρκυρα να γίνει ακόμη πιο δημοφιλής προορισμός και την πατρίδας μα να μπορέσουμε να την κατατάξουμε, τα επόμενα πέντε χρόνια, με τη στρατηγική πολιτική που έχουμε, στους πέντε παγκόσμιους πιο δημοφιλείς προορισμούς» είπε.

Όσον αφορά το υδατοδρόμιο που αναμένεται να γίνει στον λιμένα της Κέρκυρας, μετά και τη σχετική αδειοδότηση που έχει λάβει, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού, επισήμανε πως το υπουργείο Τουρισμού είναι διατεθειμένο να το προχωρήσει.

«Ήδη έχει δοθεί η πρώτη άδεια στον λιμένα της Κέρκυρας, αναμένεται των υπολοίπων και είναι όλα σε εξέλιξη» είπε, προσθέτοντας ότι «η πολιτική βούληση υπάρχει».

Αναφορικά με την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων, η αναπληρώτρια κ. Κουντουρά τόνισε ότι «το υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού που είναι αρμόδιο σε αυτό το θέμα και ο υπουργός Γ. Σταθάκης, θα κάνει τα πάντα έτσι ώστε, χωρίς να υπάρξει ζημία στο ελληνικό δημόσιο, να προχωρήσει αυτή η σύμβαση με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την Ελλάδα».

Όσο για τα λιμάνια της χώρας, η αναπληρώτρια υπουργός τόνισε ότι «στόχος της κυβέρνησης είναι όλες οι πύλες εισόδου στη χώρας μας να αναβαθμιστούν και σε υποδομές, να αναπτυχθούν, αλλά πάνω από όλα να είμαστε περήφανοι για τις ποιοτικές υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε σε όλες τις πύλες εισόδου και στα λιμάνια και στα αεροδρόμια».

Πριν από τα εγκαίνια, η κ. Κουντουρά είχε συνάντηση με εκπροσώπους και φορείς του Τουρισμού στην Κέρκυρα, στη διάρκεια της οποίας της εκτέθηκαν τα προβλήματα και οι ανάγκες που αντιμετωπίζει ο τόπος.


 
     
 

Θεαματικά αυξημένη η κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το 10μηνο
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό»
Πάνω από 52.000 οι αιτήσεις για "επιταγές εργασίας στον τουρισμό"
Να επιταχυνθούν οι άδειες σε έργα υποδομής σε νέες και υπάρχουσες μαρίνες, ζήτησε ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Και με το Αμβούργο συνδέει τη Θεσσαλονίκη η γερμανική αεροπορική Germanwings
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου