Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019, 20:58:54

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Τουρισμός arrow «Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση τον Ιούλιο στα ελληνικά αεροδρόμια
«Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση τον Ιούλιο στα ελληνικά αεροδρόμια
Πηγή: Express.gr
«Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση τον μήνα Ιούλιο στα αεροδρόμια της χώρας, με αυτά των Αθηνών, του Ηρακλείου, της Ρόδου, της Θεσσαλονίκης και της Κέρκυρας να καταγράφουν τη μεγαλύτερη (επιβατική κίνηση).
Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, η συνολική επιβατική κίνηση (εσωτερικού και εξωτερικού) άγγιξε τα 7,7 εκατομμύρια επιβάτες τον Ιούλιο του 2015, αύξηση 12,75% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι. Συγκριμένα, το ποσοστό αύξησης για τους επιβάτες εσωτερικού έφτασε το +20,65%, ενώ το ποσοστό αύξησης για τους επιβάτες εξωτερικού έφτασε το +4,85%.
 
Στα αεροδρόμια Αθηνών, Ηρακλείου, Ρόδου, Θεσσαλονίκης και Κέρκυρας, η επιβατική κίνηση διαμορφώθηκε ως εξής: Στην Αθήνα διακινήθηκαν 2,14 εκατομμύρια επιβάτες, στο Ηράκλειο 1,15 εκατομμύρια επιβάτες, στη Ρόδο 889.000 επιβάτες, στη Θεσσαλονίκη 656.000 επιβάτες και την Κέρκυρα 516.000 επιβάτες.
 
Από τα στατιστικά στοιχεία της ΥΠΑ για το επτάμηνο του 2015, προκύπτει ότι ο συνολικός αριθμός των διακινηθέντων επιβατών έφθασε τα 26,5 εκατομμύρια, παρουσιάζοντας αύξηση +12,5% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014, οπότε είχαν διακινηθεί 23,5 εκατομμύρια επιβάτες.
 
Τέλος, σε ό,τι αφορά τον συνολικό αριθμό των πτήσεων στα ελληνικά αεροδρόμια καταγράφηκε αύξηση +7,7% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2014 (10,7% στις πτήσεις εσωτερικού και +5,5% στις πτήσεις εξωτερικού), αγγίζοντας τις 243.321 πτήσεις, από τις οποίες 105.644 είναι εσωτερικού και 137.677 εξωτερικού.


 
     
 

Θεαματικά αυξημένη η κίνηση στα ελληνικά αεροδρόμια το 10μηνο
Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό»
Πάνω από 52.000 οι αιτήσεις για "επιταγές εργασίας στον τουρισμό"
Να επιταχυνθούν οι άδειες σε έργα υποδομής σε νέες και υπάρχουσες μαρίνες, ζήτησε ο πρόεδρος του Ναυτικού Επιμελητηρίου Πειραιά
Και με το Αμβούργο συνδέει τη Θεσσαλονίκη η γερμανική αεροπορική Germanwings
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

500 Internal Server Error

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@localhost and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.


Apache/2.2.22 (Ubuntu) Server at cnt4.express.gr Port 80

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου