Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019, 22:17:17

Εγγραφή           Αποθήκευση  

ΑρχικήNewsletter | Site Map | Επικοινωνία

 

Αθήνα:   30°C 
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική arrow ΕΙΔΗΣΕΙΣ arrow Οικονομία arrow Αποζημιώσεις μέσω ΕΛΓΑ σε όσους έχουν υποστεί ζημιές από το μεταναστευτικό
Αποζημιώσεις μέσω ΕΛΓΑ σε όσους έχουν υποστεί ζημιές από το μεταναστευτικό
Πηγή: Express.gr
 Εντονα επικριτικός απέναντι σε όσους υποστηρίζουν ότι οι συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην Ελλάδα από το μεταναστευτικό κύμα, δεν είναι έκτακτες, εμφανίστηκε στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, τονίζοντας ότι κάνουν κακό στην πατρίδα με το αντιπολιτευτικό αυτό επιχείρημά τους.

«Δίνουμε μάχη στην Ευρώπη να πείσουμε ότι οι συνθήκες στην Ελλάδα παραμένουν έκτακτες, με στόχο να εξασφαλίσουμε και προσωπικό και κονδύλια», υπογράμμισε ο κ. Μουζάλας, με αφορμή τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο.

Η τροπολογία, που αφορά μέτρα για την επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου, προβλέπει την καταβολή αποζημίωσης στους κατοίκους της Μόριας για ζημιές που έχουν διαπιστωθεί ότι έχουν υποστεί από το τεράστιο μεταναστευτικό κύμα.

Παράλληλα, ο κ. Μουζάλας τόνισε, ότι γίνεται προσπάθεια να ετοιμαστεί και να κατατεθεί σύντομα και νέα, γενικότερη ρύθμιση, με την οποία θα αποδίδονται μέσω ΕΛΓΑ, χρήματα για ζημιές που έχουν υποστεί και άλλοι δήμοι από τα μεταναστευτικά ρεύματα, όπως η Ειδομένη.

«Ετοιμάζουμε νομοθεσία για να υπάρξει μια γενικότερη ρύθμιση, ώστε να καταβάλλονται μέσω ΕΛΓΑ οι αποζημιώσεις. Θα ήταν λάθος να καθυστερήσουμε και άλλο. Θέλουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα να τους καλύψουμε τις δαπάνες για τέτοιες περιπτώσεις. Σύντομα θα δοθούν και στο δήμο Ειδομένης αποζημιώσεις», επεσήμανε ο κ. Μουζάλας.


 
     
 

https://keaprogram.gr: Κάντε αίτηση για Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης
www.gsis.gr: Αίτηση - Δήλωση Ακατάσχετου Τραπεζικού Λογαριασμού
Τέλη κυκλοφορίας 2017 - Νέα παράταση: Εκτύπωση ειδοποιητηρίου (www.gsis.gr)
Σε ενιαία φορολογική κλίμακα μισθωτοί, συνταξιούχοι, ενοίκια
ΗΔΙΚΑ: Εκτυπώστε τη Βεβαίωση Σύνταξης ΤΕΑΔΥ, ΤΕΑΠΟΚΑ, ΤΕΑΥΕΚ
 
     
     
  Ειδήσεις Τιμές Μετοχών  

Αναζήτηση

 
   

Σύμβολο μετοχής

Αναζήτηση συμβόλου

   

 

Ειδήσεις     Αγορές     Υπηρεσίες     Χρηστικά     Express Yourself     Επικοινωνία     Site Map

Προσωπικά Δεδομένα      Ταυτότητα Site      Όροι Χρήσης      Διαφημιστείτε      Η άποψή σας

Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου